Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 19:43

Προσπαθεί να ρίξει γέφυρες σε Σαμαρά ο Τατούλης!!!

Γράφτηκε από την
Προσπαθεί να ρίξει γέφυρες σε Σαμαρά ο Τατούλης!!!

Ο Πέτρος Τατούλης «ψαρεύει» δεξιές ψήφους στα θολά, δηλώνοντας για τη στήριξη της υποψηφιότητας Νίκα από τη Νέα Δημοκρατία: «Δεν ζητήσαμε από κανέναν στήριξη, και είμαι ξεκάθαρος ότι η πρωτοβουλία αυτή της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του κ. Σαμαρά, αλλά επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας του».

Ουσιαστικά ο κ. Τατούλης, μέσω των φιλικών του μέσων μαζικής ενημέρωσης, θέλει να "χρεώσει" την επιλογή του Παναγιώτη Νίκα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη - αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν ήθελε υποψήφιο περιφερειάρχη το δήμαρχο Καλαμάτας. Προφανώς στοχεύει σε δεξιές ψήφους εκτός Μεσσηνίας, αφού οι Μεσσήνιοι παρακολουθήσαν... live τη συνάντηση Σαμαρά - Νίκα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, μετά την οποία άναψε το πράσινο φως για τη στήριξη της υποψηφιότητας Νίκα από τη Νέα Δημοκρατία.

Στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου όμως είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν τόσο την καλοκαιρινή συνάντηση Σαμαρά - Νίκα όσο και τα εχθρικά αισθήματα που τρέφει ο πρώην πρωθυπουργός για τον κ. Τατούλη. Γι' αυτό και ο τελευταίος προσπαθεί να εμφανίσει τον κ. Σαμαρά μακριά από την υποψηφιότητα Νίκα, ελπίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα το διαψεύσει.

Αναλυτικά η δήλωση Τατούλη:

«Ούτε το 2010, ούτε το 2014, ούτε το 2019 ζητήσαμε τη στήριξη κάποιου κόμματος. Οταν μας δόθηκε ήταν γιατί το 2010 αξιολογήθηκε η πολιτική μας πρωτοβουλία να συνθέσουμε πολιτικές δυνάμεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, και το 2014 γιατί αναγνωρίστηκε το μεγάλο μας έργο, όπως μάλιστα είχε δηλώσει δημόσια ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς. Το 2019 τα πολιτικά κόμματα έκαναν τις δικές τους επιλογές, όπως φυσικά έχουν κάθε τέτοιο δικαίωμα. Δεν ζητήσαμε από κανέναν στήριξη, και είμαι ξεκάθαρος ότι η πρωτοβουλία αυτή της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του κ. Σαμαρά, αλλά επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας του».


NEWSLETTER