Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 12:44

Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία

Γράφτηκε από την

Αγαπητοί φίλοι/ες
Παρά το γεγονός ότι οι εκλογές τής 7-11-2010 διεξήχθησαν σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, η Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία δήλωσε παρούσα και σηματοδότησε το πολιτικό παιγνίδι με το δικό της πολιτικό και κοινωνικό στίγμα. κατέθεσε προτάσεις και λύσεις πού απαιτεί η σημερινή πραγματικότητα, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό τής Πελοποννήσου και την ευημερία της.
Ευχαριστούμε θερμά,
Ολες και όλους πού συνεισέφεραν στο δύσκολο αγώνα και μας τίμησαν με την προσφορά τους και την ψήφο τους, πού μας έδωσαν το δικαίωμα και τη δυνατότητα να υπερασπισθούμε τις αρχές και τις αξίες μας.
Οντες συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και διακηρύξεις, δηλώνουμε ότι το αυτοδιοικητικό ταξίδι μας ήδη ξεκίνησε, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως περιφερειακός  συνδυασμός και να συμμετέχουμε στην αυτοδιοικητική διαδικασία με προτάσεις και δράσεις, πού προβλήθηκαν μέσα από το ολοκληρωμένο προεκλογικό μας πρόγραμμα.
Στο δεύτερο γύρο για την περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν έχουμε την πρόθεση να σταθούμε αδιάφοροι, μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο μελλοντικός Περιφερειάρχης.
Προφανώς οι πολίτες δεν είναι χειραγωγούμενοι.
Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των κατάλληλων σχημάτων, όπου είναι αυτό δυνατόν, προσδιορίζαμε τα προγράμματα, το πνεύμα συνεργασίας πού έχουν επιδείξει η εγγυώνται ότι θα επιδείξουν, τη φερρεγυότητα των προσώπων, τα ηθικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποψηφίων, καθώς και τις δεσμεύσεις πού θα αναλάβουν αυτά για την εξιοπιστία τού θεσμού τής αυτοδιοίκησης.
Εμείς επαναφέρουμε τα κριτήρια με τα οποία διαμορφώσαμε τις επιλογές μας και καλέσαμε τούς πολίτες να τις στηρίξουν.
Με τα ίδια τούς καλούμε να κάνουν επιλογή και στο δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο που αναμετρώνται και δεν είναι η πρώτη τους επιλογή.
Οι κρινόμενοι συνδυασμοί στον  δεύτερο γύρο και οι επικεφαλής τους είναι γνωστοί.
Από το γραφείο τύπου