Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 09:16

60 ημέρες πριν πάμε στην κάλπη - Ετοιμοι οι συνδυασμοί για τη μεγάλη μάχη

Γράφτηκε από την
60 ημέρες πριν πάμε στην κάλπη - Ετοιμοι οι συνδυασμοί για τη μεγάλη μάχη

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η Μεσσηνία, καθώς 60 μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι περίπου 1.000 ανακοινωμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των 42 συνδυασμών δίνουν τη μάχη του "σταυρού" σε πόλεις και χωριά.

Μικρότερης έκτασης αλλά μεγαλύτερης έντασης είναι και η περιφερειακή προεκλογική μάχη αφού ο νικητής της Μεσσηνίας θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για να κερδίσει τον "πόλεμο" των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αντίθεση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές το ενδιαφέρον για τις ευρωεκλογές παραμένει μικρό και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει το μήνυμά τους στο εκλογικό σώμα.

Και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις το βάρος από εδώ και πέρα θα δοθεί κυρίως στις προγραμματικές θέσεις αφού έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό η συγκρότηση των ψηφοδελτίων και μένουν κενές μόνο λίγες θέσεις για υποψηφίους της τελευταίας στιγμής. Η "Ε" ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο, με τη θεματική ενότητα της Ναυαρίνου στην Καλαμάτα, το προεκλογικό ντιμπέιτ και θα συνεχίσει να ρωτά τους υποψηφίους για τουλάχιστον ένα θέμα κάθε εβδομάδα. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER