Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 12:55

Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ για τις εκλογές στο δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από την

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ευχαριστεί και στέλνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους εκείνους και εκείνες που την Κυριακή 7 Νοέμβρη έδωσαν την ψήφο τους στους συνδυασμούς που στήριξε το ΚΚΕ, αναμετρήθηκαν και άντεξαν τα διλήμματα, τους πιεστικούς εκβιασμούς και τα καμουφλαρισμένα ψηφοδέλτια.
Η σημαντική αύξηση των ψήφων της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»  περιφερειακά, και τοπικά, μάς γεμίζει με πρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στην εργατική, λαϊκή συσπείρωση και πάλη, να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και διάθεση για αγώνα ευρύτερων λαϊκών μαζών που εκτιμούν το ρόλο και τη συμβολή μας, ταυτόχρονα όμως έχουν και τις ιδιαιτέρες δικές τους απόψεις.
Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε αντίθεση με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο. Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ εκεί που αναμετρώνται μεταξύ τους. Ο απεγκλωβισμός από τα δύο κόμματα είναι το αποφασιστικότερο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος, προκειμένου ζήσει ο λαός καλύτερες μέρες.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή  συνιστά λευκό ή άκυρο στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.
Επειδή τις τελευταίες μέρες  εντείνονται οι προβοκάτσιες για τις δήθεν συνεργασίες του ΚΚΕ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, εμείς έχουμε να απαντήσουμε ότι «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!».
Είμαστε οι μοναδικοί που πολύ πριν τις εκλογές είχαμε ξεκαθαρίσει τι ψηφίζουμε σε όλες τις Περιφέρειες και τους Δήμους σε 1ους και 2ους γύρους, την ώρα που άλλοι έκαναν συνδιαλλαγές, σκόπιμα δεν απαντούσαν τι θα κάνουν στο 2ο γύρο ή τι θα ψηφίσουν στην Περιφέρεια. Ο λαός τους γνωρίζει και η λάσπη δε θα πιάσει στο ΚΚΕ.

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ


NEWSLETTER