Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 09:36

Αισιοδοξία στη συγκέντρωση Μπουντρούκα στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Αισιοδοξία στη συγκέντρωση Μπουντρούκα στην Τρίπολη

 

Σε κλίμα αισιοδοξίας, ενότητας και συλλογικής ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Τρίπολη η διευρυμένη συνεδρίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιάννη Μπουντρούκα.

Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η διαμόρφωση του τελικού προεκλογικού προγράμματος της παράταξης που θα τεθεί στην κρίση των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογές.

Την εκδήλωση άνοιξε ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Μπουντρούκας κατέθεσε προς συζήτηση ένα πακέτο συγκεκριμένων προτάσεων που παράλληλα αποτελούν και λύσεις στα σημαντικά προβλήματα της Περιφέρειας. Αναφερόμενος στους άλλους υποψηφίους περιφερειάρχες, είπε χαρακτηριστικά ότι “τους αφήνουμε να διαγκωνίζονται ποιος θα εξαγγείλει περισσότερα έργα προς άγρα ψήφων. Ολους αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών”.

Ο Γ. Μπουντρούκας άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή, μιλώντας για προχειρότητα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και για αδιαφορία στην προσέλκυση επενδύσεων στην Περιφέρεια. Στην ομιλία του εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι τα μηνύματα που έρχονται από όλες τις περιφερειακές ενότητες είναι θετικά. Επίσης, επέκρινε και τις παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, για “το χαμηλό επίπεδο του ανωτάτου οργάνου της Περιφέρειας” και παρατήρησε: “Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και ήρθαμε για να μείνουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όχι όπως έκαναν άλλοι υποψήφιοι περιφερειάρχες που την επομένη των εκλογών δραπέτευσαν, κυνηγώντας άλλα κυβερνητικά αξιώματα”.

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν ο Τάσος Αποστολόπουλος και ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι ανέπτυξαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης. Το μήνυμα που έστειλαν ήταν ότι το πρόγραμμα πρέπει να έχει αναπτυξιακές προοπτικές, να αναφέρεται στις ανάγκες της κοινωνίας και να είναι ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» παρέστησαν πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής απ’ όλη την Πελοπόννησο, υποψήφιοι βουλευτές και γραμματείς των Συντονιστικών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ από την Περιφέρεια. Στο τέλος ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” που έχουν μέχρι σήμερα ανακοινωθεί επίσημα (37 συνολικά) και που θα δώσουν τη “μάχη του σταυρού”.


NEWSLETTER