Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 17:39

Νίκας κατά Περιφέρειας για τη δακοκτονία

Γράφτηκε από την
Νίκας κατά Περιφέρειας για τη δακοκτονία

Ευθύνες στην απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου “για την αποτυχία στη δακοκτονία, το «σκόρπισμα» των χρημάτων για ψηφοθηρία, την οικογενειοκρατία και την αδιαφάνεια, την αποτυχία στην απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ” επέρριψε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας προχθές Σάββατο σε συγκέντρωση στη Χώρα.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Π. Νίκας αναφέρθηκε επίσης “στα γενικά προβλήματα της Πελοποννήσου και στα ειδικά της περιοχής (αρχαιολογικοί χώροι, λιμνοδεξαμενές, μουσείο, δρόμοι)”.

Χθες Κυριακή 7 Απριλίου, ο Π. Νίκας επισκέφθηκε το βράδυ το Τολό Αργολίδας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, ενώ την Παρασκευή είχε περιοδεύσει στην ορεινή Αρκαδία, όπου συναντήθηκε με κατοίκους στη Βυτίνα και τη Δημητσάνα.

Τέλος, από τον συνδυασμό του Π. Νίκα “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” ανακοινώθηκε ένας ακόμα υποψήφιος στην Κορινθία: Πρόκειται για τον Νίκο Κορδαλή, ο οποίος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποτελεί την 14η υποψηφιότητα του συνδυασμού για την Π.Ε. Κορινθίας.


NEWSLETTER