Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 20:34

Συναντήσεις Μπουντρούκα στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας. Κατά την παραμονή του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα επισκέφθηκε το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας, καθώς και το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Ο κ. Μπουντρούκας διαπίστωσε τη σοβαρή δουλειά που κάνουν τα δυο αυτά ακαδημαϊκά ιδρύματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συνεχάρη τη διοίκηση και το εκπαιδευτικό τους προσωπικό. Επίσης, κάλεσε τη σπουδάζουσα νεολαία που είναι το μέλλον της πατρίδας να συμμετάσχει ενεργά και στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Παράλληλα ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον λιμενάρχη Καλαμάτας, τον διευθυντή του Τελωνείου και τον αερολιμενάρχη, και ενημερώθηκε τόσο για την κίνηση των επισκεπτών, όσο και για τα προβλήματα που εντοπίζονται στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Είναι φανερό ότι η Μυθική Πελοπόννησος, το ακριβοπληρωμένο υφαντό της σημερινής περιφερειακής αρχής, λειτουργεί ως μύθος μακριά από την ωμή πραγματικότητα. Καλούμε τον κ. Τατούλη, τον κ. Νίκα και τον κ. Δέδε να σταματήσουν να μοιράζουν υποσχέσεις και προεκλογικές παροχές, και να τοποθετηθούν και να δεσμευθούν πάνω στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών”.