Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 16:26

Επίσκεψη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Γράφτηκε από την

 

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Αργολίδας και στη συνεταιριστική μονάδα "Εσπερίδες" πραγματοποίησε προχθές ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φώτη Δαμούλο και τα μέλη της διοίκησης, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της Αργολίδας, όπως: η χωροθέτηση των παραγωγικών μονάδων, η βελτίωση των όρων επιχειρηματικότητας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, το φυσικό αέριο για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, η τουριστική ανάπτυξη και η ολοκλήρωση του συνεχώς... αναβαλλόμενου έργου του Ανάβαλλου.

Στη συνέχεια ο κ. Μπουντρούκας έκανε επίσκεψη στη συνεταιριστική μονάδα "Εσπερίδες, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας Σπύρο Αντωνόπουλο και το στέλεχος Γιάννη Δημάκη, για την πορεία της τυποποίησης, τις γραμμές παραγωγής, τη συμμετοχή της μονάδας στην οικονομία της Αργολίδας.

Το απόγευμα ο κ. Μπουντρούκας συναντήθηκε με φίλους της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας", και έγινε συζήτηση για την πορεία μέχρι τις εκλογές και για την ανάδειξη των προγραμματικών θέσεων της παράταξης.