Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 18:33

Στη Μικρή Μαντίνεια η Ελένη Αλειφέρη

Γράφτηκε από την
Στη Μικρή Μαντίνεια η Ελένη Αλειφέρη

Τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της Μικρής Μαντίνειας συζήτησαν, το Σάββατο, η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αλειφέρη και στελέχη του συνδυασμού της με τον πρόεδρο της κοινότητας Στέλιο Λιακέα και το μέλος του συμβουλίου Φιλοθέη Πράστου.

Οι επαφές συνεχίστηκαν και την Κυριακή με τα μέλη του συνδυασμού “Μ. Μαντίνεια - Νέοι Ορίζοντες” Γιώργο Σπίνο, Εφη Καμπουγέρη, Γεράσιμο Κουνάδη, Χριστίνα Μελεξοπούλου και Μαρία Ζούζουλα. Μεταξύ των προβλημάτων που αναφέρθηκαν ήταν τα αντιπλημμυρικά, το ίδρυμα Παναγιώταρου, ο πύργος Καπετανάκη (Παναγιώταρου), η αγροτική οδοποιία και το ζήτημα στάθμευσης και κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους μήνες τουριστικής αιχμής.

Η κ. Αλειφέρη, αφού επεσήμανε ότι ο νέος δρόμος Καλαμάτα - Κιτριές βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο ωριμότητας, υπογράμμισε ότι πρωτεύοντα ρόλο για την αισθητική και ουσιαστική ανάπτυξη του παραλιακού χωριού αποτελεί το σχέδιο πόλης που πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει. Τόνισε ότι η Μαντίνεια έχει όλα τα προσόντα για να μετατραπεί σε μοναδικό θέρετρο, κάτι που θα ωφελήσει τον δήμο.


NEWSLETTER