Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 22:30

Ηχηρό μήνυμα Σαμαρά κατά Τατούλη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Νίκα: “Δείξτε την πόρτα στην ανεκδιήγητη παρέα” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ηχηρό μήνυμα Σαμαρά κατά Τατούλη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Νίκα: “Δείξτε την πόρτα στην ανεκδιήγητη παρέα” (βίντεο)

Μήνυμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να δείξουν την πόρτα σε αυτή την “ανεκδιήγητη παρέα” απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο γραπτό μήνυμα στήριξης του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Το ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της “ανεκδιήγητης παρέας” του Πέτρου Τατούλη, όπως την χαρακτήρισε ο κ. Σαμαράς, αναγνώστηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κ. Νίκα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τη στάση που θα τηρήσει ο πρώην πρωθυπουργός στην αναμέτρηση των περιφερειακών εκλογών.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του κ. Τατούλη χαρακτηρίζοντας επιτομή του λαϊκισμού την πολιτική του. Ο κ. Νίκας κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι έδωσε δημόσια έργα μέσω διαγωνισμών στην οικογένειά του, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε ότι η περιφερειακή αρχή διαχειρίστηκε δύο ΕΣΠΑ χωρίς να κατασκευάσει ένα μεγάλο έργο υποδομής. Μιλώντας για τον πολιτισμό, είπε ότι ο κ. Τατούλης σκορπάει χρήματα για να στηρίξει το οικογενειακό του πολιτικό τζάκι.

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, Θανάσης Βασιλόπουλος, Μαρία Οικονομάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δήμων της Μεσσηνίας.

Μετά την ομιλία του κ. Νίκα ανέβηκαν στο βήμα και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας.

Θ.Λ.


NEWSLETTER