Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:32

Εκλογικό κέντρο Τσιριγώτη στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από την
Εκλογικό κέντρο Τσιριγώτη στη Μεγαλόπολη

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Δημοτική Ενότητα” του υποψηφίου δημάρχου Μεγαλόπολης Σπύρου Τσιριγώτη έγιναν το Σάββατο στην κεντρική πλατεία της πόλης (Κολοκοτρώνη 3).

Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα επισημαίνεται: “Μέχρι τις εκλογές θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης φίλων, υποστηρικτών, πολιτών που θέλουν να ενημερωθούν για την παράταξη, τις θέσεις και τις προτάσεις της. Παράλληλα με τη λειτουργία του εκλογικού κέντρου θα αναπτυχθούν και άλλες δράσεις που θα έχουν στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα», σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Μεγαλόπολης.

Εξάλλου ο συνδυασμός εκφράζει τον αποτροπιασμό για τη βεβήλωση του μνημείου στη Ζώνη Μεγαλόπολης. ”Τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν την ιστορική μνήμη και το δημοκρατικό φρόνημα των πολιτών. Η καταδίκη πρέπει να είναι απερίφραστη από όλους. Η παράταξή μας θα ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο τη ρητή καταδίκη της συγκεκριμένης βάναυσης ενέργειας” υπογραμμίζει ο κ. Τσιριγώτης.


NEWSLETTER