Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 18:07

Καλαμάτα: Σε Λιμεναρχείο και ΤΟΜΥ ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Σε Λιμεναρχείο και ΤΟΜΥ ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Τον λιμενάρχη Καλαμάτας Αντώνη Δουμάνη και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας της πόλης Παναγιώτη Κατσαφάδο επισκέφθηκαν χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του “Καλαμάτα μπροστά”.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το συνδυασμό, ο κ. Δουμάνης μίλησε για το νέο νόμο που αυξάνει τη δικαιοδοσία του Λιμενικού και κατά συνέπεια την ευθύνη του κυρίως για το καλοκαίρι. Για την ανάπτυξη του λιμανιού πρότεινε να γίνει με μικρότερα σκάφη, που θα βρίσκουν εδώ ενδιάμεσο σταθμό. Η συνεργασία με το δήμο είναι απαραίτητη, για ορισμένες διευκολύνσεις.

Ο κ. Κατσαφάδος ενημέρωσε για τις αλλαγές στο φορέα και τη σημερινή του υπόσταση και ότι πλέον εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες, ακόμα και ανασφάλιστοι. Είπε ότι γίνονται προσπάθειες ανανέωσης των τμημάτων και ζήτησε τη στήριξη του δήμου στα αιτήματα της μονάδας, καθώς και οργανωμένη αποκομιδή των απορριμμάτων και άχρηστων υλικών. Σχετικά με τις δομές ΤΟΜΥ, ο δήμος μπορεί να συνεισφέρει σε κτηριακή υποδομή, διότι αυτά που παραχωρήθηκαν στο Ανατολικό Κέντρο είναι ακατάλληλα.


NEWSLETTER