Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 20:28

Πρόγραμμα για τον αθλητισμό παρουσίασε ο Μάκαρης

Γράφτηκε από την
Πρόγραμμα για τον αθλητισμό παρουσίασε ο Μάκαρης

Η παρουσίαση του προγράμματος για τον αθλητισμό του συνδυασμού “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες” του Μανώλη Μάκαρη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας παρουσία του γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.

Την παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποίησαν οι Νικηφόρος Ψυχογιάννης, Σταύρος Λάμιας και Λεωνίδας Βέλλης.

 

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης με μέλη της παράταξής του “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί πολίτες” και συζήτησαν με τον διοικητή Γιώργο Μπέζο, με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων και με το προσωπικό για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Επισημάνθηκε το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, την εγκατάσταση νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου. Συζητήθηκαν τα χρονίζοντα προβλήματα υποστελέχωσης που έχουν προκύψει από την μη ανανέωση της σύμβασης των επικουρικών γιατρών και τις ελλείψεις σε μόνιμο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, ο Δήμος Καλαμάτας οφείλει να συνδράμει στη λειτουργία του νοσοκομείου, έτσι ώστε να επιτελεί τον ρόλο του κατά τον δυνατό καλύτερο τρόπο.

Σε επικοινωνία με την κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας μιας δομής προσωρινής φιλοξενίας των αστέγων και των μοναχικών ατόμων, που πλήθυναν με την οικονομική κρίση.


NEWSLETTER