Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 10:44

Ιταμή επίθεση Τατούλη σε Νίκα: Υβρεις για τις καταγγελίες οικογενειακής διαπλοκής

Γράφτηκε από την
Ιταμή επίθεση Τατούλη σε Νίκα: Υβρεις για τις καταγγελίες οικογενειακής διαπλοκής

 

Με ύβρεις επιτέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Τατούλης στο δήμαρχο Καλαμάτας και ανθυποψήφιό του στην Περιφέρεια Παναγιώτη Νίκα, χαρακτηρίζοντάς τον «τυχοδιώκτη πολιτικάντη», χωρίς όμως να δώσει κάποια απάντηση στις καταγγελίες του κ. Νίκα, περί οικογενειακής διαπλοκής.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, κατηγόρησε τον κ. Τατούλη ότι έδωσε δημόσια έργα μέσω διαγωνισμών στην οικογένειά του, και ότι σκορπάει χρήματα για να στηρίξει το οικογενειακό του πολιτικό τζάκι.

Σε ανακοίνωση της παράταξης του Π. Τατούλη “Νέα Πελοπόννησος” αναφέρεται ότι ο κ. Νίκας «δεν έχει ακόμα αρθρώσει ούτε μία λέξη για τα μεγάλα έργα που δήθεν οραματίζεται ότι θα κάνουν καλό στον τόπο μας. Εκτός αν εννοεί ότι είναι μεγάλο έργο η κατάληψη της Περιφέρειας από την ανεκδιήγητη παρέα του. Αλήθεια ποιο είναι το πρόγραμμα του τυχοδιώκτη αυτού πολιτικάντη; Η "δολοφονία χαρακτήρα" του Πέτρου Τατούλη που επιδιώκει ο ίδιος και οι πάτρωνές του, επειδή δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί πολιτικά απέναντί του;».

Στην ίδια ανακοίνωση η παράταξη του κ. Τατούλη, χρησιμοποιώντας φράση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πως «στην πολιτική δεν μπορείς να γίνεις καραγκιόζης», υπονοεί ως καραγκιόζη τον κ. Νίκα. Ακόμα, κατηγορεί τον ανθυποψήφιό του και «περιπλανώμενους υβριστές φίλους του», για «τακτικές ακραίων πολιτικών χώρων που δεν ταιριάζουν με την φιλελεύθερη παράταξη, της οποίας ουδέποτε ο ίδιος στην πορεία του δεν αποτέλεσε υποστηρικτή ή εκφραστή».

Τέλος, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το δημοτικό έργο Νίκα υποστήριξε ότι «λίγα άλλωστε είναι αυτά που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έκανε στην Καλαμάτα, και τίποτα απολύτως για το αεροδρόμιο», ενώ τον κατηγόρησε και για τη Μαραθόλακκα.


NEWSLETTER