Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 19:11

Επίσκεψη Αντωνόπουλου στη Β’ Λέσχη Φιλίας Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Αντωνόπουλου στη Β’ Λέσχη Φιλίας Καλαμάτας

Τη Β’ Λέσχη Φιλίας του Δήμου Καλαμάτας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος με στελέχη της “Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών”.

Εκεί ενημερώθηκαν για την υφιστάμενη κατάσταση λειτουργίας και την πρόσφατη μετατροπή του από ΚΑΠΗ σε Λέσχη, με παράλληλη αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας του.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αντωνόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έθεσε και σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα που δημιουργούνται με τον νέο κανονισμό, κυρίως λόγω της αθρόας συμμετοχής νέων ανθρώπων που μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν. «Οι Λέσχες Φιλίας, πρώην ΚΑΠΗ, ένας καταξιωμένος θεσμός, αλλά και οι χώροι υποδοχής με το υπάρχον μόνιμο προσωπικό δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετήσουν τις διευρυμένες ανάγκες μικρότερης ηλικίας ατόμων» τόνισε και συνέχισε:

«Προτείνεται οι δομές να επεκταθούν και να ενισχυθούν από το δήμο, ώστε να καλύπτονται και οι ανάγκες των νέων πληθυσμιακών ομάδων που ζητούν φιλοξενία και δημιουργική απασχόληση σύμφωνα με αυτά που ισχύουν και σε άλλους ευρωπαϊκούς δήμους. Περιττό να αναφέρουμε ότι από την Ευρωπαϊκή Ενωση υπάρχει πληθώρα προγραμμάτων για την ενίσχυση του θεσμού».


NEWSLETTER