Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 19:45

Μπουντρούκας σε Πυροσβεστική και Αστυνομία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μπουντρούκας σε Πυροσβεστική και Αστυνομία

Τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πυροσβεστικής Αστυνομίας επισκέφθηκε την Τρίτη ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα “Πελοποννησιακή Συμμαχία”.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι συνάντησαν “από κοντά τους ανθρώπους που έχουν το καθήκον να προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία των κατοίκων της Πελοποννήσου" και μίλησαν "για τα μεγάλα προβλήματα της υποστελέχωσης και της έλλειψης εξοπλισμού που αντιμετωπίζουν". Σημειώνεται ακόμη ότι "ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των πολιτών και ιδιαίτερα των χωριών είναι η ανασφάλεια που νιώθουν από την έξαρση της παραβατικότητας. Το θέμα δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, αλλά εμείς θα ασκήσουμε κάθε επιρροή προς κάθε κατεύθυνση για τη λύση του προβλήματος. Ο δυναμισμός και η εμπειρία των στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αποτελούν επαρκή εγγύηση ότι η Πελοπόννησος είναι ένας ασφαλής τόπος για να ζεις, να δραστηριοποιείσαι και να επενδύσεις”.

Τέλος, επισημαίνεται πως “η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» αποτελεί και συμβολίζει τη συμμαχία ανθρώπων, ιδεών, δυνάμεων, με πολύχρωμες προτάσεις και απόψεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει τόσο πριν, όσο και μετά τις εκλογές”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER