Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 20:18

Καλαμάτα: Ο Τάσος Πολυχρονόπουλος υποψήφιος με Κοσμόπουλο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καλαμάτα: Ο Τάσος Πολυχρονόπουλος υποψήφιος με Κοσμόπουλο

 

Υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Βασίλη Κοσμόπουλου “Καλαμάτα μπροστά” θα είναι ο πολιτικός μηχανικός Τάσος Πολυχρονόπουλος, τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τέως συντονιστής της Ν.Ε. Μεσσηνίας του κόμματος.

Τη συμμετοχή του ανακοίνωσε χθες ο Β. Κοσμόπουλος, ενώ ο Τ. Πολυχρονόπουλος (μέλος του Δ.Σ. της “Φάρις” και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Καλαμάτας) δήλωσε:

«Ο συνδυασμός "Καλαμάτα μπροστά" με υποψήφιο δήμαρχο τον Β. Κοσμόπουλο συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις, στον οποίο συνυπάρχουν δοκιμασμένα αυτοδιοικητικά στελέχη με πείρα και γνώση, και νέοι άνθρωποι με καινούργιες ιδέες και ενθουσιασμό. Ενας συνδυασμός με αρχές και πρόγραμμα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της πόλης και των συνδημοτών μας, και ο οποίος εγγυάται ότι μαζί τους μπορεί να διαμορφώσει τη δυναμική, την εικόνα και την ταυτότητα που της αξίζει.

Με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό αυτό, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πιστεύω ότι θα συμβάλω στην ανάδειξη μιας νέας, δυναμικής και αξιόπιστης δημοτικής αρχής, που είναι προϋπόθεση για να αλλάξει σελίδα ο δήμος».

• Ο Β. Κοσμόπουλος και υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφθηκαν χθες φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας συναντήθηκαν με τον Ανδρέα Κατσαούνη, στη Δευτεροβάθμια με το Γιώργο Σταματόπουλο και στο Πανεπιστήμιο με το Νίκο Ζαχαριά.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Μεθαύριο Σάββατο στις 7.15 το απόγευμα, εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Βασ. Κοσμόπουλου, στην οδό Πολυχάρους 9.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER