Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 16:38

Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος στην παρουσίαση ΕΣΠΑ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος στην παρουσίαση ΕΣΠΑ

Ρόλο συντονιστή στην εκδήλωση παρουσίασης του ΕΣΠΑ για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 στην Καλαμάτα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Αντωνόπουλος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Ομιλητής ήταν ο Αντώνης Ψαράκης προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου και στη συνέχεια της παρουσίασης αυτοδιοικητικοί, υποψήφιοι, πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και δημότες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να πάρουν σημαντικές πληροφορίες για έργα και τις χρηματοδοτήσεις από τα αναπτυξιακά προγράμματα που τρέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εγινε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα του Δήμου Καλαμάτας από το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στα προβλήματα με την πληρότητα των φακέλων και των μελετών που γίνονται με μεγάλη καθυστέρηση. “Ηδη δύο έργα του Δήμου Καλαμάτας, το ανοιχτό θέατρο και οι αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης εμφανίζουν σοβαρότατα προβλήματα στους φακέλους τους και κινδυνεύουν με απένταξη. Επίσης δεν υποβλήθηκαν προτάσεις για σημαντικά έργα όπως αυτά που αφορούν τις ορεινές κοινότητες και τους οικισμούς ΤΑΠ ΤΟΠ.

Σε κάθε περίπτωση χωρίς μελέτες και προετοιμασία δεν μπορούμε να περιμένουμε εντάξεις σε αναπτυξιακά έργα στο δήμο μας” αναφέρεται σε ανακοίνωση της “Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER