Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 16:13

Συνάντηση Μάκαρη με Μάλαμα για το Ελαιοχώρι

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Μάκαρη με Μάλαμα για το Ελαιοχώρι

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίου Στέλιο Μάλαμα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης με υποψηφίους του συνδυασμού του.

Οπως μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού “κοινή διαπίστωση ήταν ότι το Ελαιοχώρι και τα Περιβολάκια έχουν πλήρως εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή. Ετσι βασικές υποδομές της περιοχής όπως ο φωτισμός, το κεντρικό αλλά και το αγροτικό οδικό δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση ενώ δεν υπάρχει ούτε μία παιδική χαρά και η συγκοινωνιακή σύνδεση είναι ελλιπέστατη. Δεν διατίθενται από τον δήμο κατάλληλα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την αποψίλωση χόρτων στους κοινόχρηστους χώρους”.

Ο κ. Μάκαρης δεσμεύθηκε ότι θα φροντίσει για την αναλογική κατανομή των δημοτικών πόρων στην συγκεκριμένη κοινότητα όπως και σε όλες τις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου Καλαμάτας, για την προστασία και ανάδειξη των καλντεριμιών και άλλων πολιτιστικών μνημείων της περιοχής, τη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στην ιστορική μόνη της Δήμιοβας, την αναλογική κατανομή των δημοτικών πόρων, τη μείωση των δημοτικών τελών με την αύξηση της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης και την αποτελεσματική και άμεση αξιοποίηση του κονδυλίου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη συντήρηση του δρόμου Γιαννιτσάνικα - Ελαιοχώρι - Περιβολάκια - εθνική οδός.


NEWSLETTER