Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 07:25

Ρυθμίσεις για τη λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων

Γράφτηκε από την
Ρυθμίσεις για τη λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων

Με απόφαση περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τίτλο «Εκ περιτροπής διανυκτέρευση για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία κατά τις Κυριακές και αργίες των πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας, για το χρονικό διάστημα από 01-05-2012 έως 30-09-2012», καθορίζεται η λειτουργία των εκ περιτροπής διανυκτερευόντων πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και των πρατηρίων που θα λειτουργούν ημερησίως εκ περιτροπής κατά τις Κυριακές και αργίες, όπως οι συνημμένες καταστάσεις, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εν λόγω απόφασης, για το χρονικό διάστημα από 01-05-2012 έως 30-09-2012, σύμφωνα και με την εισήγηση του Σωματείου Πρατηριούχων Καυσίμων Ν. Μεσσηνίας, ως εξής:

Η εκ περιτροπής διανυκτέρευση πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις Κυριακές και αργίες θα διαρκεί κατά τους θερινούς μήνες (Μάιο -Σεπτέμβριο) από ώρα 22:30 έως και 24:30.

Η εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις Κυριακές και αργίες θα διαρκεί κατά τους θερινούς μήνες από ώρα 06:00 μέχρι 22:30.

Στον αριθμό των εκ περιτροπής διανυκτερευόντων πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και στον αριθμό των πρατηρίων που θα λειτουργούν ημερησίως εκ περιτροπής κατά τις Κυριακές και αργίες, περιλαμβάνονται υποχρεωτικά τα πρατήρια καυσίμων που έχουν εγκατεστημένους αυτόματους πωλητές, όπως οι συνημμένες καταστάσεις, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

Οι πρατηριούχοι υποχρεούνται να αναρτήσουν, με δική τους ευθύνη, τις καταστάσεις διανυκτερεύσεων και ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες σε εμφανές μέρος των πρατηρίων τους.

Η ημερήσια λειτουργία κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 06.00 έως τις 22.30 των πρατηρίων υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας είναι ελεύθερη.

Η ισχύς της εν λόγω απόφασης αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης της θερινής περιόδου και μέχρι τη λήξη αυτής, ήτοι από 01-05-2012 έως 30-09-2012.


NEWSLETTER