Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 14:26

Επίσκεψη Κοσμόπουλου στη Μικρή Μαντίνεια

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επίσκεψη Κοσμόπουλου στη Μικρή Μαντίνεια

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Στέλιο Λιακέα και τον υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Σπίνο στη Μικρή Μαντίνεια είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος, με υποψηφίους του συνδυασμού του.

Θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν η διαμόρφωση της παραλιακής ζώνης, το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής και η χρήση του πύργου του Παναγιώταρου. Κοινή άποψη, η ανάγκη διαμόρφωσης - ανάπλασης της παραλιακής ζώνης και η δημιουργία ράμπας καθέλκυσης, προκειμένου να εξυπηρετούνται μικρά σκάφη.

Σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής, ο κ. Κοσμόπουλος τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει η δυνατότητα να διεκδικήσει οφέλη από την οικονομική ανάπτυξη που θα προκύψει από την «Ασημένια οικονομία». Επεσήμανε ότι για να συμβεί αυτό απαιτείται η ύπαρξη πολεοδομικού σχεδίου της περιοχής το οποίο καρκινοβατεί, αν δεν έχει ήδη ακυρωθεί.

Για τον πύργο Παναγιώταρου οι δύο υποψήφιοι της Τ.Κ. πρότειναν σχέδιο ανάπτυξης και από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Χριστόπουλο τέθηκε πρόταση να γίνει κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, η οποία έγινε αποδεκτή για περαιτέρω συζήτηση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER