Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 16:29

Σε Δασαρχείο και Δικηγορικό Σύλλογο ο Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την

Επισκέψεις στο Δασαρχείο και το Δικηγορικό Σύλλογο πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του Καλαμάτα μπροστά”.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον δασάρχη Καλαμάτας Σπύρο Κατσίποδα, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αρμοδιότητάς του. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη συνεργασία δήμου και υπηρεσίας, για την καλύτερη προετοιμασία εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Περικλή Ξηρογιάννη. Τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν: Την αμοιβαία δέσμευση για την ενεργοποίηση και την ενίσχυση του θεσμού του Τοπικού Συμβουλίου Παραβατικότητας, τους όρους και προϋποθέσεις για την κοινωφελή εργασία στο δήμο, ως εναλλακτικό τρόπο έκτισης της ποινής (κάτι που είχε υποστηρίξει ο Β. Κοσμόπουλος και σε προηγούμενη θητεία του). Επίσης, τη συνεισφορά των δύο φορέων (δήμου και ΔΣΚ) στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την επαναλειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, τους ανηλίκους ως θύτες ή θύματα παραβατικών συμπεριφορών στα σχολεία.