Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 19:40

Δέδες κατά Τατούλη: “Ο λόγος του συμβόλαιο πολιτικής εξαπάτησης”

Γράφτηκε από την

«Τέτοια συμβόλαια και τέτοιους λόγους στο δικό μου χωριό τους έχουμε για να καθαρίζουμε τα υποδήματά μας» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες, σχολιάζοντας δήλωση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη ο οποίος είπε ότι ο λόγος αποτελεί συμβόλαιο και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να υπάρχουν ενυπόγραφες αποφάσεις, στοιχεία και τεκμηρίωση για όσα έργα ο ίδιος εξαγγέλλει.

Ο Γ. Δέδες, μιλώντας στην εκπομπή “Αντιπαραθέσεις” του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου", απαρίθμησε λόγους - συμβόλαια του κ. Τατούλη που, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού "Νέοι Δρόμοι", «μένουν ως συμβόλαια πολιτικής εξαπάτησης του πελοποννησιακού λαού, αφού ούτε ένα δεν πραγματοποιήθηκε».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του συνδυασμού "Νέοι Δρόμοι" αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Από το Ηλεκτρονικό Καλάθι της Πελοποννήσου και το αεροδρόμιο της Τρίπολης μέχρι τα δύο κτηνοτροφικά πάρκα της Κορινθίας που θα δημιουργούσαν 1.200 νέες θέσεις εργασίας στο νομό, από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Λουτρακίου μέχρι το Δημοπρατήριο στο Λέχαιο, από την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Πελοποννήσου μέχρι την ανάπτυξη δομών ιαματικού τουρισμού και την αναβίωση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, ο λόγος-συμβόλαιο του κ. Τατούλη αποτελεί σήμερα μνημείο πολιτικής εξαπάτησης των Πελοποννήσιων πολιτών».