Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 19:58

Στον Αρι ο Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στον Αρι ο Αντωνόπουλος

Την Δημοτική Ενότητα Αριος επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Συμμαχίας Πολιτών” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Μιχάλη Αντωνόπουλο.

Εκεί οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν από τους κατοίκους για τα υφιστάμενα των προβλήματα και την προοπτική ανάπτυξης του τόπου τους από τη νέα δημοτική αρχή.

Τέθηκαν τα ζητήματα της ανάπτυξης του κάμπου με ενίσχυση της κτηνοτροφίας από το πρόγραμμα ΤΑΠΤοΚ του ΕΣΠΑ, της αξιοποίησης του παραποτάμιου οικοσυστήματος, και της διερεύνησης λειτουργίας θεματικών πάρκων με βάση το υδάτινο στοιχείο. Ο κ. Αντωνόπουλος δεσμεύτηκε για: Τη σύνδεση των μεγάλων οικισμών με τον αγωγό του βιολογικού Καλαμάτας, με την υλοποίηση της μελέτης που ήδη έχει εκπονηθεί και παραμένει στα συρτάρια του νέου Δημαρχείου. Τη βελτίωση του δευτερεύοντος οδικού δικτύου και της αγροτικής οδοποιίας μετά και τις τελευταίες καταστροφές. Τη μείωση της παραβατικότητας, με έμφαση στον ηλεκτροφωτισμό και στον προγραμματισμό ελέγχων σε τακτά διαστήματα από την περιφερειακή δημοτική αστυνομία, αλλά και στις αντίστοιχες δομές του δήμου που θα πρέπει να δράσουν υποστηρικτικά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER