Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 21:39

Συνάντηση - μήνυμα Σαμαρά με Νίκα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Συνάντηση - μήνυμα Σαμαρά με Νίκα στην Καλαμάτα

 

Μία ακόμα συμβολική κίνηση στήριξης της υποψηφιότητας Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν κυρίως για ζητήματα, που αφορούν τις περιφερειακές εκλογές.

Οι κ.κ. Σαμαράς και Νίκας μάλιστα μεταξύ άλλων είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Αντ. Σαμαράς: “Ηταν μια θαυμάσια συγκέντρωση φίλων και ανθρώπων, οι οποίοι τιμούν με το έργο τους και την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική μας. Ευχόμαστε όλοι στον δήμαρχό μας να γίνει γρήγορα περιφερειάρχης, για το καλό όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά ολόκληρης της Πελοποννήσου. Και τη μάχη θα την δώσουμε μέχρι τέλους! Και είμαστε εδώ όλοι μαζί του συγκεντρωμένοι για να τον βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση…”.

Παν. Νίκας: “Καλωσορίζω τον πρόεδρο στην Καλαμάτα. Είναι χαρά μας ότι συναντιόμαστε, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή Ανάσταση με την οικογένειά του και καλή πρόοδο στα παιδιά του… Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι στηρίζει αυτό τον αγώνα, τον οποίο έχουμε αναλάβει από κοινού, για να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, διότι αυτό θα είναι το συμφέρον και για τη Μεσσηνία και για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας με την κατασπατάληση των πόρων με μία εικόνα η οποία εκπέμπεται που δεν συνάδει με τον πολιτισμό που πρέπει να έχουμε στο πολιτικό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο περισσότερο από τον καθένα για τη στήριξη σ’ αυτό τον αγώνα…”.

Αντ. Σαμαράς: “Αυτές τις ώρες, αυτό που είπες, ο πολιτικός πολιτισμός, πρέπει να κερδίσει εκείνους που αντιμετωπίζουν την πολιτική ψεύτικα και βραχύθωρα. Και γι' αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε Νίκα με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER