Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 16:07

Επίσκεψη Αντωνόπουλου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Αντωνόπουλου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας επισκέφθηκε μαζί με στελέχη του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος, όπου ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας και λειτουργίας.

Επίσης τέθηκε το μεγάλο ζήτημα της παραβατικότητας και της κυκλοφορίας στην πόλη, ενώ προτάθηκε η διεύρυνση των καθηκόντων της Δημοτικής Αστυνομίας και η αναβάθμισή της, ώστε οι έλεγχοι σε ζητήματα αυθαίρετης δόμησης και λειτουργίας των καταστημάτων να αποτελούν αποκλειστικό αντικείμενό της, για να υπάρχει η δυνατότητα περισσότερων ελέγχων. Τονίστηκε ότι το σημαντικότερο είναι ο συντονισμός των δράσεων και κυρίως η πρόληψη με ενημέρωση των δημοτών.

Ακολούθησε επίσκεψη στην περιοχή της ζώνης υψηλής παραγωγικότητας του δήμου. Ο κ. Αντωνόπουλος συναντήθηκε με μέλη του ΑΣ Καλαμάτας και τυποποιητές. “Πρότασή μας είναι η επιστημονική παρακολούθηση των εστιών ρύπανσης αφενός και η αναβάθμιση του βιολογικού Καλαμάτας με την ταυτόχρονη απομάκρυνση των στραγγισμάτων της λυματολάσπης από το δίκτυο που καταλήγει στη θάλασσα” αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.

Τέλος χθες το πρωί έγινε επίσκεψη στα σφαγεία της ΚΑΚ.


NEWSLETTER