Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 21:46

Στη λαϊκή αγορά της Μεσσήνης ο Αθανασόπουλος

Γράφτηκε από την

Τη λαϊκή αγορά της Μεσσήνης επισκέφτηκαν χθες Μεγάλη Παρασκευή το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Ο Γ. Αθανασόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού “Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης”, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές με τους παραγωγούς, και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα καταστήματα στην αγορά της Μεσσήνης.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ο Γ. Αθανασόπουλος παρευρέθηκε στους ναούς του Αγίου Ιωάννη, του Αγίου Δημητρίου και των Τριών Ιεραρχών για την ακολουθία του Επιταφίου και την περιφορά των επιταφίων στους δρόμους της πόλης και στην κεντρική πλατεία.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, ο Γ. Αθανασόπουλος θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης στο ναό του Αγίου Ιωάννη. Αύριο Κυριακή του Πάσχα θα παρακολουθήσει το σαϊτοπόλεμο της Μεσσήνης, που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στα Μπεζεστένια, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα παρακολουθήσει το σαϊτοπόλεμο στην Εύα, που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.