Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 22:30

Κορυφώνεται η στήριξη Σαμαρά στον Δράκο σήμερα με επαφές και περιοδείες

Γράφτηκε από την
Κορυφώνεται η στήριξη Σαμαρά στον Δράκο σήμερα με επαφές και περιοδείες

Για τρίτη φορά μέσα στην προεκλογική περίοδο βρέθηκε χθες στην Καλαμάτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς, με σκοπό να συσπειρώσει τις δυνάμεις της παράταξης ενόψει της τελικής μάχης Δράκου - Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Δράκου, ο οποίος απουσίαζε στο πλαίσιο περιοδείας. Εκεί τον υποδέχθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, αλλά και πλήθος φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με σκοπό να συγχαρεί τον επανεκλεγέντα Παναγιώτη Νίκα. Ο δήμαρχος Καλαμάτας κατά την υποδοχή ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για την σημαντική στήριξη και του ευχήθηκε σύντομα να είναι πρωθυπουργός. Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι το 54% γεννά σε αυτόν και τους συνεργάτες του την ευθύνη να συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις το έργο που ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια.
Σίγουρος για την επικράτηση του Παναγιώτη Νίκα από την πρώτη Κυριακή τόνισε ότι ήταν εδώ και πολύ καιρό ο Αντώνης Σαμαράς. “Ο ίδιος ο δήμαρχος και τα άξια στελέχη του απέδειξαν ότι οι μάχες κερδίζονται και δεν χαρίζονται”. Αναφερόμενος στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ζήτησε από όλους να δώσουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον αγώνα για την εκλογή του Δημήτρη Δράκου ως πρώτου αιρετού περιφερειάρχη Πελοποννήσου. “Οπως έχει πει και ο κ. Παπανδρέου, θέλοντας να στηρίξει τη δυναμική των περιφερειαρχών, αυτοί θα είναι ουσιαστικά μικροί πρωθυπουργοί. Οσοι επιδιώκουν την ανάπτυξη, την αξιοκρατία και θέλουν ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για τα προβλήματα του τόπου θα ψηφίσουν τον Δημήτρη Δράκο”, επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς με τους δεκάδες φίλους της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονταν στο γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Ακολούθησε κατ' ιδίαν συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον κ. Νίκα και με πολλούς από αυτούς που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της “Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”.
Κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Δράκου και αφού πρώτα έκανε μία σύντομη βόλτα σε καταστήματα και καφετέριες στον πεζόδρομο της Αριστομένους, έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έντονες επευφημίες.
Ακολούθησαν σύντομες συναντήσεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τον εορτάζοντα μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, αφού πρώτα δεχθεί φίλους στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και στη συνέχεια θα κάνει μία χαλαρή βόλτα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και στην Παραλία. 
Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί εκτός απροόπτου περιφερειακούς δήμους της Μεσσηνίας, με τελικό προορισμό την Πύλο, όπου θα διανυκτερεύσει, με σκοπό να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή το πρωί.

 

Δημήτρης Πλεμμένος


NEWSLETTER