Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 21:38

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσσήνης ανά συνδυασμό

Γράφτηκε από την

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσσήνης ανά συνδυασμό

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Αθανασόπουλος Γεώργιος του Ηλία υποψήφιος δήμαρχος

Δημοτική Ενότητα Αίπειας

Μαλιώτης Κωνσταντίνος του Πέτρου, Σαραντάκη Βασιλεία του Σταύρου, Σταυρόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Τερζή - Ρισβάνη Αποστολία του Ιωάννη, Φύκιρης Νικόλαος του Κωνσταντίνου.

Δημοτική Ενότητα Ανδρούσας

Γιαννέτου Αλεξάνδρα του Δημοσθένη, Μακρής Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου, Μπατάλια Αθανασία (Σούλα) του Αναστασίου, Σωτηροπούλου Καλλιόπη του Κωνσταντίνου, Χριστοφιλόπουλος Λεωνίδας του Ευαγγέλου.

Δημοτική Ενότητα Αριστομένους

Αλεξανδροπούλου - Τασοπούλου Ευσταθία (Εφη), Ανδριανοπούλου Φιλάνθη του Αντωνίου, Αριστομενοπούλου Διονυσία (Σία) του Σταύρου, Μπρατσιάκος Ιωάννης του Νικολάου, Παπαγεωργίου Αναστάσιος του Παναγιώτη.

Δημοτική Ενότητα Βουφράδος

Κοντοθανάσης Σπυρίδων του Σταύρου, Μαρκοπούλου Μαρία του Βασιλείου.

Δημοτική Ενότητα Ιθώμης

Αθανασακόπουλος Δημήτρης του Γεράσιμου, Δαβίλλας Γεώργιος του Νικολάου, Ηλιόπουλος Αναστάσιος του Νικολάου, Κάρλου Σταυρούλα του Γεωργίου, Φειδά - Λίβα Ελένη του Αθανασίου.

Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου

Γαλιάτσος Δημήτριος του Νικολάου, Γιαννόπουλος Παναγιώτης του Σταύρου, Γριβέα Ευφροσύνη του Σταύρου, Μοσχοβίτη Λαμπρινή του Αθανασίου, Παρασκευόπουλος Γεώργιος του Θεοδώρου, Στεφάνου Κατερίνα του Ιωάννη, Στραβόλαιμος Γεώργιος του Γρηγορίου, Χριστόπουλος Κωνσταντίνος του Χρήστου.

Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου

Αλοίμονου - Τσερπέ Γεωργία του Δημητρίου, Πατσιώτης Ηλίας του Ιωάννη.

Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης

Αθανασάς Γεώργιος του Παναγιώτη, Ανεστοπούλου Γεωργία του Σταύρου, Βλαχοδημητρόπουλος Αναστάσιος (Σάκης) του Παναγιώτη, Γεωργακλής Βασίλειος του Θεοδώρου, Γιαννίκου - Μπούτση Θεοδώρα (Ρούλα) του Νικολάου, Δημάκη - Πετρουλάκη Λαμπρινή του Δημητρίου, Δημητρακόπουλος Αντώνης του Φωτίου, Δημητρόπουλος Γεώργιος του Φωτίου, Δουρούμης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου, Δουρούμης Νικόλαος του Δήμου, Καλοφωλιάς Δημήτριος του Γεωργίου, Κόκκαλη Γεωργία του Αθανασίου, Μπαρμπίτσα Ελενα του Πέτρου, Ξυνός Παναγιώτης του Θεοδώρου, Παναγιωτακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, Παναγιωτόπουλος Θεοφάνης (Φάνης) του Αποστόλου, Ρούτσης Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Σαραντόπουλος Βασίλειος του Παναγιώτη, Τάπαρης Κωνσταντίνος του Ηλία, Τσέλιου - Moυρούφα Ελένη του Λύσανδρου, Χριστοφιλόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ”

Θεοδωρακόπουλος Χρήστος του Παναγιώτη, υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Αίπειας

Ursu Loredana του Gheorghe, Βλάσσης Νίκος του Σπυρίδωνος, Κασιμιώτης Παύλος του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Ανδρούσας

Ανδριανόπουλος Βασίλειος του Δημητρίου, Νικολόπουλος Γεράσιμος του Γεωργίου, Παπαγεωργίου Λιονέλα του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Αριστομένους

Ηλιοπούλου Ελένη του Ιωάννη, Θεοδωρακοπούλου-Φλαούνα Βασιλική του Παναγιώτη, Λεμπέσης Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Στρατηγοπούλου Παναγιώτα του Γεωργίου, Τσίχλης Ιωάννης του Μιχαήλ.

Εκλογική Περιφέρεια Βουφράδων

Κουρνιώτης Φώτιος του Παναγιώτη.

Εκλογική Περιφέρεια Ιθώμης

Γιαννοπούλου Σταυρούλα του Σπυρίδωνος, Παπαγεωργίου Ελένη του Κωνσταντίνου, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Φωτεινός Μιχαήλ του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσήνης

Alevizou Vania του Dimitrova, Yoneva Marieta του Dimitrova, Αδρακτάς Θεόδωρος του Παναγιώτη, Αλεξόπουλος Χρήστος του Αθανασίου, Γεωργαρά-Νομικού Παναγιώτα του Γεωργίου, Ηλιόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Θεοφιλόπουλος Βασίλειος του Κωνσταντίνου, Κατσούλη Σοφία του Ζαχαρία, Κατσούλης Νικόλαος του Ζαχαρία, Νικολόπουλος Σπυρίδων του Γεωργίου, Οικονομοπούλου Μαρία του Ιωάννη, Παναγιωτοπούλου-Χαρλέπα Ιωάννα του Γεωργίου, Πετρόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, Σουρίλας Χρήστος του Ιωάννη, Στασινόπουλος Αναστάσιος του Βασιλείου.

Εκλογική Περιφέρεια Πεταλιδίου

Διονυσόπουλος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Καπακλής Βασίλειος του Θεοχάρη, Καράμπελα-Σούμπερτ Ερικα - Ντουσνέλντα - Μόνικα του Εντγκαρ, Λογιώτης Παναγιώτης του Δημητρίου, Σκορδάκης Γεώργιος του Πέτρου, Χάντζος Νικόλαος του Σπυρίδωνος, Χριστόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη.

Εκλογική Περιφέρεια Τρικόρφου

Μάγειρα Γεωργία του Περικλέους, Νικολοπούλου-Κουρκουμέλη Διονυσία του Γερασίμου.

Τοπική Κοινότητα Αβραμιού

Αλεξόπουλος Νικόλαος του Σταύρου, Ανδριανοπούλου Γεωργία του Δημητρίου, Κατσούλης Ζαχαρίας του Νικολάου, Κόλλιας Νικόλαος του Χαριλάου, Λυκούδη Ελένη του Αναστασίου.

Τοπική Κοινότητα Πεταλιδίου

Ζαργανίτης Γεώργιος του Ιωάννη, Κουμούτσος Ανδρέας του Σταύρου, Μαλιαρίτη Σταυρούλα του Ηλία, Ξαρχάκος Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Σκαφιδά Ευδοκία του Αλεξάνδρου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»

Λάσκαρης Ιωάννης, υποψήφιος δήμαρχος

Δημοτική Ενότητα Αίπειας

Κωνσταντόπουλος Νικόλαος, Λαχανάς Γεώργιος, Χριστόπουλος Πέτρος.

Δημοτική Ενότητα Ανδρούσας

Αλεξοπούλου Ελένη, Γεωργουλόπουλος Ιωάννης, Γιαννακόπουλος Ιωάννης.

Δημοτική Ενότητα Αριστομένη

Γιαννακοπούλου Σοφία, Νικολοπούλου Θεοδώρα (Ρούλα), Σταθόπουλος Γεώργιος.

Δημοτική Ενότητα Βουφράδων

Βεργής Σπυρίδων.

Δημοτική Ενότητα Ιθώμης

Ζαρακά Αναστασία, Λεβεντόπουλος Θεόδωρος, Μαριόλη Μαρία.

Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης

Αλοιμένου Δήμητρα, Βαρυτίμου Γεωργία, Γεωργουλόπουλος Θωμάς, Γιαννακοπούλου Νίκη, Κότσιρας Ιωάννης, Κωνταντοπούλου Μαγδαληνή, Λαμπροπούλου Αικατερίνη, Λάσκαρη Ελένη, Λουκάνου Αγγελική, Μήτρου Αλεξάνδρα, Πουλόπουλος Γεώργιος, Σγουρού Ευανθία, Τσώνης Γρηγόρης, Ψυρούκη Αλεξάνδρα.

Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου

Αλεξανδροπούλου Βασιλική (Βάλια), Γιαννακοπούλου Ιουλία, Λάσκαρης Ανδρέας, Μήτρος Κωνσταντίνος, Σταθόπουλος Ιωάννης.

Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου

Βεργή Θεοτίμη.


 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ”

Τσώνης Γεώργιος, υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Αίπειας

Βουτιέρος Γεώργιος του Βασιλείου, Γουρνά Πούλια του Ιωάννη, Κασιμιώτης Αντώνιος του Παύλου, Πετρόπουλος Ηλίας του Γεωργίου, Τριανταφυλλόπουλος Διονύσιος του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Ανδρούσας

Αναγνωστοπούλου Ειρήνη του Σταύρου, Δρακόπουλος Βασίλειος του Αντωνίου, Μπουρίκας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Παπαδόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, Χονδρός Νικόλαος του Σταύρου.

Εκλογική Περιφέρεια Αριστομένη

Αντωνοπούλου Αλεξάνδρα του Μιχαήλ, Ηλιοπούλου Ανδριάνα του Πέτρου, Θεοδωρακόπουλος Κωνσταντίνος του Αθανασίου, Παναγόπουλος Αγγελος του Αριστείδη, Παναγοπούλου - Μπρακουμάτσου Γεωργία (Γωγώ) του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Βουφράδος

Κάππου Παναγιώτα του Φωτίου, Κυριακόπουλος Βασίλειος του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Ιθώμης

Αργυροπούλου Γλυκερία του Αναστασίου, Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Γεωργακοπούλου Ιωάννα του Γεωργίου, Κανελλόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, Μπλέκου Θεανώ του Γεωργίου.

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσήνης

Αθανασοπούλου Βασιλική του Κωνσταντίνου, Αναστασόπουλος Στυλιανός του Γεωργίου, Ανδριανόπουλος Δημήτριος του Αθανασίου, Δαβέρου Μαρία του Ιωάννη, Δουρούμης Δημήτριος του Βασιλείου, Ζέππος Παναγιώτης του Σταύρου, Ζώη - Μαρία του Μιχαήλ, Κανελλόπουλος Αθανάσιος του Νικολάου, Καρύδης Χρήστος του Δημητρίου, Κοτταρίδης Νικόλαος του Παναγιώτη, Κουτσολία Κωνσταντίνα του Βασιλείου, Μαρκάκη Χριστίνα του Κωνσταντίνου, Μιχαλόπουλος Νικόλαος του Διονυσίου, Μυστριώτη Γιαννούλα (Γιάννα) του Χρήστου, Νικολόπουλος Αντώνιος του Κωνσταντίνου, Ξενογιάννης Νικόλαος του Βασιλείου, Πράνταλος Ευστάθιος του Σταύρου, Σωτηροπούλου Θεοδώρα (Δώρα) του Σπύρου, Τράκας Ανδρέας του Νικολάου, Τσάμης Κωνσταντίνος του Αθανασίου, Χριστοπούλου Μαρία του Φωτίου.

Εκλογική Περιφέρεια Πεταλιδίου

Αθανασόπουλος Γεώργιος του Αλεξάνδρου, Βογιατζή Αντωνία του Νικολάου, Γιαννόπουλος Φώτιος του Γεωργίου, Γρουσουζάκος Γεώργιος του Ηλία, Καπακλής Βασίλειος του Ιωάννη, Κατρά Πασχαλιά (Λίλα) του Φωτίου - Χαράλαμπου, Κουτσοδημητρόπουλος Χρήστος του Ιωάννη, Χρονοπούλου Δήμητρα του Γεωργίου.

Εκλογική Περιφέρεια Τρικόρφου

Μανιάτη - Ανδριανοπούλου Νίκη του Ανδρέα, Τσερπές Αναστάσιος του Μενελάου.

* Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνδυασμοί αναφέρονται όπως κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο πριν την διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών