Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 22:14

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πύλου - Νέστορος ανά συνδυασμό

Γράφτηκε από την

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πύλου - Νέστορος ανά συνδυασμό

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ”

Αποστολοπούλου Σοφία του Παναγιώτη υποψήφια δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Κορώνης

Απέργης Γαβριήλ του Γερασιμάγγελου, Γάλλος Φώτιος του Νικολάου, Καραμήτσου Ελένη του Αθανασίου, Κατσούλιας Χρήστος του Χαραλάμπους, Ματθιόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, Σαρέλλας Παναγιώτης του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Μεθώνης

Γάλλος Γεώργιος του Νικολάου, Διονυσόπουλος Βασίλειος του Παναγιώτη, Κισόγλου – Σκούλικα Μάρθα του Βασιλείου, Σοφάκη Τασία (Σάσα) του Ευθυμίου, Τομαράς Φώτιος του Διονυσίου.

Εκλογική Περιφέρεια Νέστορος

Αλεξόπουλος Θεόδωρος του Χαραλάμπους, Αντωναροπούλου Βασιλική του Διονυσίου, Αρβανίτης Σταμάτης του Γεωργίου, Καλλιανιώτης Αδάμ του Ιωάννη, Καλογερόπουλος Δημήτριος του Χαραλάμπους, Κυριακόπουλος Ιωάννης του Χρήστου, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, Πετρόπουλος Δημήτριος του Θεοδώρου, Ραδιώτης Αθανάσιος του Αλεξάνδρου.

Εκλογική Περιφέρεια Παπαφλέσσα

Δεληγιάννη Χρυσούλα του Γεωργίου, Κωστόπουλος Αναστάσιος του Ηρακλή, Λάππα – Τομαρά Ιωάννα του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Πύλου

Βαλσαμάκη Ηρώ – Αλεξάνδρα του Δημητρίου, Γκριντίνα Φόμιν Ναταλία του Ανατόλι, Ζωντανός Νικόλαος του Γεωργίου, Θεοδωρακοπούλου Ελένη του Αντωνίου, Καλογεροπούλου – Λεβέντη Κωνσταντίνα του Σταύρου, Κανάκη Βερόνικα του Χαραλάμπους, Καραμπάτσος Παναγιώτης – Ιωάννης του Παύλου, Καράμπελα - Μωυσίδη Δόμνα του Κωνσταντίνου, Κατσούλα Θεοδώρα του Ιωάννη, Ντούκα Φραγκίσκη – Μαρία του Χρήστου, Χριστοπούλου Γεωργία του Αγγελου.

Εκλογική Περιφέρεια Χιλιοχωρίων

Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος του Ηλία, Ηλιόπουλος Αθανάσιος του Ηλία, Κολοκάθη Βασιλική του Ιωάννη, Νικολακόπουλος Βασίλειος του Διονυσίου, Νικολακόπουλος Βασίλειος του Διονυσίου, Στασινόπουλος Αθανάσιος του Στασινού.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΝΕΣΤΟΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ”

Βρεττάκος Δημήτριος του Ιωάννη, υποψήφιος δήμαρχος.

Δημοτικό Διαμέρισμα Κορώνης

Ζουζούνη Αναστασία του Δημητρίου, Κωστολιάς Δημήτριος του Νικήτα, Μάραντος Βασίλειος του Χρήστου, Μπαλάσης Σωτήρης του Δημητρίου, Μπλάνας Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Ράλλης Διονύσιος του Κωνσταντίνου, Υποφάντη Μαρία του Χρήστου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Μεθώνης

Γαλέα Κυριακούλα του Παναγιώτη, Γάλλου Φανή του Ιωάννη, Νιόκος Αθανάσιος του Αναστασίου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Νέστορος

Αναστασόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου, Γεωργακοπούλου Παναγιώτα του Γεωργίου, Δημόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου, Κουκουλάς Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Λαμπίρη Κωνσταντίνα του Αριστείδη, Παπαευθυμίου Αλεξάνδρα του Βασιλείου, Παναγιωτάτος Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Σαραντοπούλου Δήμητρα του Νικολάου, Φράγκος Ιωάννης του Παναγιώτη.

Δημοτικό Διαμέρισμα Παπαφλέσσα

Αντωνόπουλος Χρυσοβαλάντιος του Ιωάννη, Γιαννόπουλος Θεόδωρος του Ανδρέα, Μπαχούμα Καλλιόπη του Κωνσταντίνου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Πύλου

Βλαχαντώνη Χριστίνα του Κωνσταντίνου, Βλαχόγιαννης Φώτιος του Δημητρίου, Γιανναράς Γεώργιος - Παναγιώτης του Σωτηρίου, Ηλιοπούλου Βασιλική του Ιωάννη, Θεοδωροπούλου Ευαγγελία του Βασιλείου, Καλδής Κωνσταντίνος του Διονυσίου, Κανελλοπούλου Χριστίνα του Ιωάννη, Καστόρας Ιωάννης του Ευσταθίου, Μισυρλή Ξένη του Αναστασίου, Μισυρλής Δημήτριος του Ηλία, Τσελίκης Κωνσταντίνος του Αθανασίου.

Δημοτικό Διαμέρισμα Χιλιοχωρίων

Καλογερόπουλος Ανδρέας του Θεοδώρου, Καρλή Παναγιώτα του Αθανασίου, Κολοκάθης Βασίλειος του Παναγιώτη, Πανταζοπούλου Αναστασία του Νικολάου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ»

Κανάκης Ηλίας του Αθανασίου υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Κορώνης

Αγγελόπουλος Παναγιώτης του Αρχιμήδη, Βασιλογιαννακόπουλος Αθανάσιος του Νικόλαου, Βασιλοπούλου Σοφία του Γεωργίου, Ζεϊμπέκου Παναγιώτα του Ευαγγέλου, Κυριακοπούλου Ιωάννα του Γεωργίου, Μάραντος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Μπλάνας Παναγιώτης του Γεωργίου, Τσιριγώτης Ιωάννης του Γεωργίου, Τσώνης Δημήτριος του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Μεθώνης

Ζεργιώτης Γεώργιος του Παναγιώτη, Κατσιρέα – Μπάμπαλη Αικατερίνη του Ιωάννη, Μιχαήλ Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Μπάκα Αναστασία του Παναγιώτη, Φωτόπουλος Νικόλαος του Διονυσίου.

Εκλογική Περιφέρεια Νέστορος

Αδρακτάς Ισίδωρος του Γεωργίου, Αποστολοπούλου Γεωργία του Θεοδώρου, Γαραντζιώτης Νικόλαος του Βλασίου, Γεωργακοπούλου – Μενέγου Μαρία του Ευαγγέλου, Γρηγορόπουλος Παύλος του Αναστασίου, Μπουρνέλη Θεοδώρα του Αναστασίου, Φουρτούνης Φώτιος του Νικολάου, Φράγκου – Ρουσσοπούλου Μαρία του Αντωνίου, Χριστοφιλόπουλος Σωτήριος του Ανδρέα.

Εκλογική Περιφέρεια Παπαφλέσσα

Αποστολόπουλος Θεόδωρος του Αθανασίου, Ζέρβας Γεώργιος του Γρηγορίου, Λιανός Νικόλαος του Παναγιώτη.

Εκλογική Περιφέρεια Πύλου

Θεοδωρακοπούλου – Κατσιγιάννη Αικατερίνη του Αντωνίου, Καλύβα Σταυρούλα του Θεοδώρου, Καρκατζούλη Αικατερίνη του Αναστασίου, Κάστορας Αργύριος του Νικολάου, Κωτσόβολος Γεώργιος του Φωτίου. Λαζόγιαννης Γεώργιος του Βασιλείου, Λίγγρης Ιωάννης του Φωτίου,

Μάλλιου Χρυσάνθη του Δημητρίου, Μπαλαφούτη Κωνσταντίνα του Αριστείδη, Πετούμενος Νικόλαος του Αθανασίου.

Εκλογική Περιφέρεια Χιλιοχωρίων

Βασιλοπούλου Σοφία του Αντωνίου, Ζωντανός Νικόλαος του Αθανασίου, Λυμπερόπουλος Θεόδωρος του Παρασκευά, Νικολοπούλου Γεωργία του Βασιλείου, Τριάντος Αναστάσιος του Βασιλείου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ”

Παναγιώτης Καρβέλας υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Κορώνης

Αγγελόπουλος Διονύσιος του Νικολάου, Αρβανίτη – Τομαρά Ευφροσύνη του Νικολάου, Δαρειώτης Ανδρέας του Βασιλείου, Διαμαντάκης Γεώργιος του Δημητρίου, Ζαφείρη Ουρανία του Αντωνίου, Καλόμαλλου Ιωάννα του Νικολάου, Λυμπέρης Παναγιώτης του Βασιλείου, Μαργιάννης Παναγιώτης του Μιχαήλ, Σιψάς Δημήτριος του Γεωργίου.

Εκλογική Περιφέρεια Μεθώνης

Μαρκάκης Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Μιχελή Ελένη του Ηρακλή, Ρομπάκης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Σαρδέλη Παναγιώτα του Νικολάου, Ψυχάρης Ιωάννης του Φώτιου.

Εκλογική Περιφέρεια Νέστορος

Αδρακτάς Γεώργιος (Μαρνέρης) του Ευσταθίου, Αθανασόπουλος Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Γαϊτάνη Γεωργία του Παναγιώτη, Γαϊτάνης Δημήτριος του Βασιλείου, Καλαποθαράκου Κατερίνα του Σταύρου, Κατσούλα Φωτεινή του Αθανασίου, Κοσμοπούλου Ιωάννα του Γεωργίου, Μαγγανάς Δημήτριος του Λεωνίδα, Πετρόπουλος Νικόλαος (Γερμανός) του Δημητρίου.

Εκλογική Περιφέρεια Παπαφλέσσα

Ζέρβα – Γιάνναρη Βαρβάρα του Βασιλείου, Καραβίδας Μιχάλης του Γεωργίου, Καράμπελας Ανδρέας του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Πύλου

Αλεξόπουλος Παναγιώτης του Θεοδώρου, Ανδρινόπουλος Γεώργιος του Αντωνίου, Βουγιούκας Θεόδωρος του Νικολάου, Δημητροπούλου Διαμάντω του Παναγιώτη, Κούβελας Ηλίας του Βασιλείου, Πανταζόπουλος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Παντελόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, Σωτηροπούλου Μαρία, Τσουρέκα – Καλύβα Ζωή του Παναγιώτη, Φουντωτού Σταυρούλα του Ηρακλή, Χαραμαράς Θεόδωρος του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Χιλιοχωρίων

Ηλιοπούλου Αναστασία του Αθανασίου, Καλύβα Παναγιώτα του Ιωάννη, Καρλής Παναγιώτης του Βασιλείου, Κοντονή Θεώνη του Ιωάννη, Χρονόπουλος Αναστάσιος του Ανδρέα.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"

Δημήτριος Καφαντάρης του Παναγιώτη υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Πύλου

Αντωνοπούλου Κωνσταντίνα - Μαρία (Μαρτίνα) του Δημοσθένη, Γιαννακοπούλου Βασιλική (Βίκυ) του Ιωάννη, Διακουμής Δημήτριος του Αποστόλου, Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου, Καραμπάτσος Δημήτριος του Φωτίου, Καραμπάτσου Στυλιανή (Στέλλα) του Δημητρίου, Κοντογόνης Περικλής του Γεωργίου, Μίχου – Δημητροπούλου Γεωργία του Κωνσταντίνου, Σαρδέλης Ιωάννης του Δήμου, Τριπύλας Νικόλαος του Δημητρίου, Χρονόπουλος Γεώργιος του Διονυσίου.

Εκλογική Περιφέρεια Κορώνης

Γαϊτάνης Χρήστος του Ιωάννη, Γκούνης Ευστάθιος του Νικολάου, Καλλέργη Νίκη του Μιχαήλ, Κοσμάς Ηλίας του Ιωάννη, Κωνσταντόπουλος Νικόλαος του Παντελή, Λευτάκη – Αρβανίτη Πελαγία του Διονυσίου, Μπίζος Αγγελος του Νικολάου, Πήδουλας Γεώργιος του Χρήστου, Τσώνη Μαρία του Ευαγγέλου.

Εκλογική Περιφέρεια Μεθώνης

Γεωργοπούλου Ευσταθία (Εφη) του Παναγιώτη, Λόντου Ιουλία του Γεωργίου, Ρούσσος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Ψαλλίδας Διονύσιος του Κωνσταντίνου,

Εκλογική Περιφέρεια Παπαφλέσσα

Αντωνοπούλου Μαρία του Παναγιώτη, Βάγγαλης Νικόλαος του Ανδρέα, Γιαννοπούλου – Παναγοπούλου Παναγούλα (Γιώτα) του Ανδρέα.

Εκλογική Περιφέρεια Νέστορος

Αναστασοπούλου Ιωάννα του Παναγιώτη, Γιαννακόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτα, Καραμπότσος Αναστάσιος του Γεωργίου, Μπαχούμας Γεώργιος του Βασιλείου, Πετρόπουλος Αθανάσιος (Νάτσικος), του Δημητρίου, Πετρόπουλος Παναγιώτης του Φώτιου, Σταυρόπουλος Παναγιώτης του Διονυσίου, Φιλόπουλος Παύλος του Αναστάσιου, Χριστοπούλου Μαρία του Σπυρίδωνα.

Εκλογική Περιφέρεια Χιλιοχωρίων

Δαρσακλής Παναγιώτης του Ηλία, Καραμπάτσου Αντωνία του Θεοδώρου, Λυμπεροπούλου – Καστόρα Μαγδαληνή (Μάγδα) του Αριστείδη, Ξυδιάς Φώτιος του Δημητρίου, Σπυροπούλου Ευσταθία του Αθανασίου.

* Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνδυασμοί αναφέρονται όπως κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο πριν την διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών