Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 09:23

Το κυνήγι του σταυρού... διαλύει το Περιφερειακό Συμβούλιο: Ζήτησε τηλεμαχία και δεν πήγε ο Τατούλης

Γράφτηκε από τον
Το κυνήγι του σταυρού... διαλύει το Περιφερειακό Συμβούλιο: Ζήτησε τηλεμαχία και δεν πήγε ο Τατούλης

 

Οι κυνηγοί του σταυρού έδωσαν τη χαριστική βολή στην πληγωμένη, από την αλαζονεία της περιφερειακής αρχής, αξιοπιστία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ενώ την προηγούμενη ημέρα ο ίδιος ο περιφερειάρχης φυγομάχησε από τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Συγκεκριμένα η χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς δεν προσήλθαν ούτε οι σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη, ενώ οι σύμβουλοι της μειοψηφίας απέχουν από τις συνεδριάσεις καταγγέλλοντας με τη στάση τους την αλαζονική συμπεριφορά της περιφερειακής αρχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν εμφανίστηκαν ούτε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ούτε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, που συνήθως αντικαθιστά τον κ. Τατούλη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο κ. Τατούλης δεν πήγε προχθές το βράδυ ούτε στο ντιμπέιτ που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Super TV της Κορίνθου, στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Παναγιώτης Νίκας, Γιώργος Δέδες, Νίκος Γόντικας, Θανάσης Πετράκος, Γιάννης Μπουντρούκας και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Κανένας δεν γνωρίζει όμως, ανεξάρτητα από τις δικαιολογίες που θα προβάλει η "Νέα Πελοπόννησος", αν ο κ. Τατούλης έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στο κυνήγι της ψήφου αδιαφορώντας τόσο για τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου όσο και για τις τηλεμαχίες που ο ίδιος ζητούσε αλλά τελικά δεν μετέχει. Η απουσία πολλών συμβούλων της παράταξης Τατούλη από τη χθεσινή συνεδρίαση αποδεικνύει ότι τα περισσότερα μέλη της "Νέας Πελοποννήσου" ενδιαφέρονται κυρίως για την επανεκλογή τους και ελάχιστα για το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δεν θα παρουσίαζε αυτή τη θλιβερή εικόνα αν ο κ. Τατούλης είχε προστατεύσει το κύρος του θεσμού θέτοντας τροχοπέδη σε όσους απευθύνονταν αλαζονικά στην αντιπολίτευση. Δυστυχώς όμως και ενώ ο κ. Τατούλης μιλάει συχνά για την ανάγκη συνεργασίας των "δύο κόσμων", το μόνο που κατάφερε είναι να στρέψει εναντίον του σύμπασα την αντιπολίτευση.

Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Ανταρσία στο Μωριά" διαμαρτύρεται γιατί δεν προσκλήθηκε στο ντιμπέιτ του Super TV.

Θ.Λ.


NEWSLETTER