Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 22:20

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Οιχαλίας ανά συνδυασμό

Γράφτηκε από την
Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Οιχαλίας ανά συνδυασμό

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Οιχαλίας ανά συνδυασμό

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»

Αδαμόπουλος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Ανδανίας

Αλεβίζου Φωτεινή του Δημητρίου, Διαμαντόπουλος Αθανάσιος του Ιωάννη, Καλογεροπούλου Ολυμπία του Δημητρίου, Κουτρής Αντώνιος του Ιωάννη, Κρεμυδάς Βασίλειος του Γεωργίου, Μπουράνη Ολγα του Σωτηρίου, Ντονάς Κωνσταντίνος του Μιχαήλ, Παπαδόπουλος Γεώργιος του Αναστασίου, Τζανακάκη-Καλοβυρνά Μαρία του Παντελή.

Εκλογική Περιφέρεια Δωρίου

Βασιλόπουλος Χρήστος του Σωτηρίου, Γαρίνης Βασίλειος του Αριστείδη, Γεωργιόπουλος Δημήτριος του Διονυσίου, Γκρίτζαλης Κωνσταντίνος του Σωτηρίου, Γουρνάκη Αθανασία του Νικολάου, Λιακόπουλος Αναστάσιος του Νικολάου, Λόντου Αντωνία του Νικολάου, Σπανός Παναγιώτης (Μποντέος) του Κωνσταντίνου, Τριπύλα-Συρράκου Σοφία του Σωτηρίου, Φωτόπουλος Αριστείδης του Γεωργίου, Χρονόπουλος Ευγένιος (Διονύσης) του Γεωργίου. 

Εκλογική Περιφέρεια Είρας

Αγγελοπούλου Αρτεμις του Μιχαήλ, Βεργής Ευθύμιος του Λεωνίδα.

Εκλογική Περιφέρεια Μελιγαλά

Γαλανοπούλου Κωνσταντίνα του Ευθυμίου, Γεωργακόπουλος Δημήτριος του Χρήστου, Γιαννόπουλος Γεώργιος του Φωτίου, Διαμαντόπουλος Αθανάσιος του Δημητρίου, Δρούτσας Αθανάσιος του Σταύρου, Καβρίκα-Σκλήρη Ερασμία (Ερη) του Νικολάου, Καμπούκου-Παναγοπούλου Αγγελική του Λάμπρου, Καραμπούλας Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Μητρόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Μιτζάς Ιωάννης του Γεωργίου, Μπιλάλη Κωνσταντίνα του Βασιλείου, Ορφανού Ευσταθία του Παναγιώτη.

Εκλογική Περιφέρεια Οιχαλίας

Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Βασιλοπούλου-Σπηλιώτη Μαρία του Σωτηρίου, Ηλιακόπουλος Δημήτριος του Χρήστου, Νασόπουλος Ηλίας του Δημητρίου, Πετροπούλου Ανδριάνα του Αθανασίου, Σπαράγγη-Γεωργοπούλου Ζωή του Νικολάου, Τζώρτζης Κωνσταντίνος του Νικολάου, Χριστοπούλου-Χαντζάρα Ευσταθία του Αναστασίου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Αδαμόπουλος Σπυρίδων του Αναστασίου, υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Ανδανίας

Ασπρούλης Βασίλειος του Παναγιώτη, Γαλάνη Στυλιανή του Δημητρίου, Γκότσης Ευάγγελος του Δημητρίου, Κοντογιάννη Θεοδώρα του Παναγιώτη, Μιχαλόπουλος Αγγελος - Μιχαήλ του Κωνσταντίνου, Νεονάκη - Στέφου Χριστίνα του Σπυρίδωνος, Ξηρόκωστας Νικόλαος του Ιωάννη, Παναγιωτόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη (Κανταράς), Σταυροπούλου Φωτεινή του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Δωρίου

Αλεξοπούλου Σταματία του Ιωάννη, Ανδρούτσος Λεωνίδας του Λάμπρου, Κόνιαρη Νικολέττα του Ευαγγέλου, Κούκης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Λυμπεροπούλου Γεωργία του Παναγιώτη, Μπινίσκος Δημήτριος του Νικολάου, Μπούρκουλας Ιωάννης του Αριστομένη, Στασινόπουλος Ιωάννης του Στασινού, Τζώρτζης Εμμανουήλ του Αθανασίου, Τσαμπούρης Γεώργιος του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια Είρας

Σπυρόπουλος Γεώργιος του Σωτηρίου, Τασιοπούλου Ευσταθία του Βασιλείου.

Εκλογική Περιφέρεια Μελιγαλά

Βέργης Κωνσταντίνος του Νικολάου, Βουρνάς Νικόλαος του Χρήστου, Δημητρακόπουλος Ιωάννης του Αθανασίου, Κανελλοπούλου Ευσταθία του Ευσταθίου, Κουβελιώτη - Σταυροπούλου Γεωργία του Μιχαήλ, Μαργαρίτης Ευστάθιος του Γεωργίου, Ματθιοπούλου - Αργάνη Σταυρούλα του Νικολάου, Μητρόπουλος Παύλος του Κωνσταντίνου, Μπούζας Γεώργιος του Κωνσταντίνου Παναγιωτοπούλου Θεώνη του Κωνσταντίνου, Σουλαντίκα Χριστίνα του Αθανασίου, Χριστόπουλος - Χαντζάρας Δημήτριος του Ανδρέα.

Εκλογική Περιφέρεια Οιχαλίας

Αλεξόπουλος Θεόδωρος του Δημητρίου, Γεωργακόπουλος Ιωάννης του Δημητρίου, Δημόπουλος Νικόλαος του Αντωνίου, Δρούμπαλης Παναγιώτης του Δημητρίου, Κοντογιαννοπούλου Ολγα του Διονυσίου, Λυμπεροπούλου Γεωργία του Κωνσταντίνου, Νασόπουλος Πέτρος του Δημητρίου, Τασιοπούλου Μάρθα του Βασιλείου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ”

Γεωργακοπούλου Παναγιώτα του Φωτίου, υποψήφια δήμαρχος

 

Εκλογική Περιφέρεια Ανδανίας

Βώβου Θεοδώρα του Παναγιώτη, Κατσιώλης Αθανάσιος του Ιωάννη, Ντονάς Ηλίας του Κωνσταντίνου, Παπαδόγιαννη Χριστίνα του Βασιλείου, Πέτροβας Κωνσταντίνος του Νικολάου, Τασιόπουλος Γεώργιος του Ευσταθίου, Τσουκάλης Γεώργιος του Λυκούργου, Φίλος Λεωνίδας του Χρήστου, Φούτση Σταυρούλα του Ιωάννη.

Εκλογική Περιφέρεια Δωρίου

Ανδρούτσου-Γιαννοπούλου Αμαλία του Ιωάννη, Αντωνόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη, Βλάχος Δημοσθένης του Χρήστου, Θεοχάρη Δήμητρα του Κωνσταντίνου, Καραντζιάς Ευστάθιος του Βασιλείου, Κόλλιας Αθανάσιος του Νικολάου, Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Κωτσιοπούλου Βασιλική του Ευσταθίου, Λόντου Μάρθα του Ιωάννη, Νικητόπουλος Δημήτριος του Αναργύρου, Τσάλτας Ιωάννης του Κωνσταντίνου.

Εκλογική Περιφέρεια Είρας

Τασιόπουλος Ευστάθιος του Γεωργίου, Τσιαμούλη Σοφία του Δημητρίου.

Εκλογική Περιφέρεια Μελιγαλά

Αλεξόπουλος Νικόλαος του Ευσταθίου, Βλαχοπούλου Μαρία του Γεωργίου, Γεωργακοπούλου-Πάνια Χρυσούλα του Θεοδώρου, Γυπατίδης Σοφιανός του Διονυσίου, Διονυσίου Παρασκευή του Θεοδώρου, Θανόπουλος Ιωάννης του Βασιλείου, Κανελλόπουλος Ηλίας του Βασιλείου, Κουτρουμπή-Τζάθα Παναγιώτα του Ιωάννη, Μακρυνιώτης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Μπούζα Δέσποινα του Γεωργίου, Σκλήρης Βασίλειος του Κωνσταντίνου, Τσουκαλά Αικατερίνη του Αθανασίου.

Εκλογική Περιφέρεια Οιχαλίας

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου, Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος του Πέτρου, Θεοχάρη Αλεξάνδρα του Παναγιώτη, Καρμπαλιώτης Αριστόδημος του Αθανασίου, Κούρου Σταυρούλα του Δημητρίου, Ρερέ-Αντωνακοπούλου Βασιλική του Αποστόλου, Ρουμελιώτης Δημήτριος του Αθανασίου, Τράγος Δημοσθένης του Κωνσταντίνου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

Κόνιαρης Δημήτριος του Βασιλείου, υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Ανδανίας

Δημητρόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννης, Ζιάννης Γεώργιος του Φωτίου, Κόνιαρης Παναγιώτης του Δημητρίου, Κόνιαρης Σωτήριος του Βασιλείου, Πανομήτρου Γεωργία του Σωτηρίου, Τσιούτσια Παναγιώτα του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Δωρίου

Γούργαρη Παναγιώτα του Νικολάου, Δημαρά Ελένη του Κωνσταντίνου, Λιακοπούλου Δήμητρα του Παναγιώτη, Μπουτσικάκης Τιμολέων του Φωτίου, Νάκος Αμβρόσιος του Δημοσθένη, Πανομήτρου Παναγιώτα του Γεωργίου, Χήρης Γεώργιος του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Είρας

Τσιούτσιας Επαμεινώνδας του Αριστείδη

Εκλογική Περιφέρεια Μελιγαλά

Αναστασοπούλου Ελένη του Σπυρίδωνος, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, Ηλιοπούλου Σοφία του Γεωργίου, Κόνιαρης Βασίλειος - Ευάγγελος του Δημητρίου, Λιακόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη, Μαντέλος Διονύσιος του Παναγιώτη, Μητροπούλου Παναγιώτα του Νικολάου, Φωτόπουλος Παναγιώτης του Αναστασίου, Χρονόπουλος Νικόλαος του Βασιλείου.

Εκλογική Περιφέρεια Οιχαλίας

Ζιάννη Παρασκευή του Γεωργίου, Κόνιαρη Ολγα του Αλεξίου, Κόνιαρης Ιωάννης του Βασιλείου, Λαζάρου Γεωργία του Βασιλείου, Τράγος Ιωάννης του Γεωργίου.


«ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

Παπαδόπουλος Ιωάννης του Κωνσταντίνου υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Ανδανίας

Αντωνακοπούλου Παναγιώτα του Παναγιώτη, Βουρνά Κωνσταντίνα του Κωνσταντίνου, Γεωργακόπουλος Δημήτριος (Μπιστόλας) του Νικολάου, Γκότσης Μιλτιάδης του Γεωργίου, Διαγούπης Γεώργιος του Βασιλείου, Ηλιόπουλος Σπυρίδων  του Ιωάννη, Κορακοβούνης Νικόλαος του Ιωάννη, Μητροπούλου Ιωάννα (Τζοβάννα) του Αριστομένη, Μπαλτάς Βασίλειος (Ρούπας) του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια Δωρίου

Βασιλόπουλος Βασίλειος του Αντωνίου, Βέττα-Δριβαλιάρη Μαρία του Δημητρίου, Γυφτόπουλος Μιλτιάδης του Ανδρέα, Κασιδόκωστα Κανέλλα του Πέτρου, Λιακόπουλος Χαράλαμπος του Λεωνίδα, Λιόγας Νικόλαος του Αρίστου, Μαυρίκη Θεοδώρα του Νικολάου, Μέρμηγκας Γεώργιος του Ιωάννη, Στεφάνου Νικολέττα του Βασιλείου, Φίλια Μαρία του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Είρας

Γλεντή Ιωάννα του Αθανασίου.

Εκλογική Περιφέρεια Μελιγαλά

Γεωργακοπούλου - Μακρή Αθηνά του Παναγιώτη, Καμπούκος Γεώργιος του Δημητρίου, Μαλεύρη Χριστίνα του Παναγιώτη, Μαρινόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου, Μέλλου-Τσουκαλά Ευαγγελία του Γεωργίου, Ξιάρχος Παναγιώτης του Βασιλείου, Παναγιωτόπουλος Βασίλειος του Νικολάου, Περδίος Αναστάσιος του Αριστομένη, Ρέβη Αλίκη του Αντωνίου, Σακελλαριάδης Ηλίας του Παντελή, Σακκάς Βασίλειος του Γεωργίου, Στεφανούρης Αθανάσιος (Σούλης) του Ηλία.

Εκλογική Περιφέρεια Οιχαλίας

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος του Αθανασίου, Αποστολόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου, Ζερβοπούλου Ευσταθία του Χρήστου, Λυμπερόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου, Νικολάου Αγγελική του Αλέκου, Παναγιωτακοπούλου Κωνσταντίνα του Αλεξίου, Πετρόπουλος Aγγελος του Ιωάννη, Σταυρόπουλος Ηλίας του Σωτηρίου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

Ρεϊτζόπουλος Κωνσταντίνος του Ανδρέα υποψήφιος δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Ανδανίας

Δρακόπουλος Αντώνιος του Παναγιώτη, Λυμπερόπουλος Κωνσταντίνος του Αθανασίου, Μαντέλος Κωνσταντίνος του Αλεξίου, Μητρόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Παπανδρέου Παρασκευή του Παναγιώτη, Παρτσαλά Αννα του Δημοσθένη, Σερέτη Ευαγγελία του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια Δωρίου

Αθανασόπουλος Διονύσιος του Νικολάου, Μαντάς Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Μερτίκας Παναγιώτης του Αθανασίου, Μπόβη Βασιλική του Κωνσταντίνου, Νταλαχάνης Δημήτριος του Αναστασίου, Σταυρόπουλος Γεώργιος του Σπυρίδωνα, Χαραλαμπόπουλος Σπυρίδων του Ιωάννη, Χριστόπουλος Ιωάννης του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Είρας

Γεννηματάς Γεώργιος του Θεοδώρου, Ρηγοπούλου - Λυμπεροπούλου Μαρία του Αριστοτέλη.

Εκλογική Περιφέρεια Μελιγαλά

Γιαλαμά Ευθυμία του Δημητρίου, Καρύδης Μιχαήλ του Νικολάου, Λαμπρόπουλος Αργύριος του Νικολάου, Μαλαχιά Γραμματική του Γεωργίου, Μαρκογιάννης Ευάγγελος του Δήμου, Μιχαλοπούλου - Χριστοπούλου Χριστίνα του Πολύβιου, Ρέκκας Σωτήριος του Χρήστου, Χρυσικός Χρήστος του Λεωνίδα.

Εκλογική Περιφέρεια Οιχαλίας

Δημητροπούλου - Ζαχαροπούλου Στέλλα του Αθανασίου, Ζάρδα Αικατερίνη του Νικολάου, Μαρκογιάννη Αναστασία του Ευαγγέλου, Νταλαχάνη Χριστίνα του Δημητρίου, Χατζόπουλος Ηλίας του Ιωάννη.

* Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνδυασμοί αναφέρονται όπως κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο πριν την διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών


NEWSLETTER