Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 12:21

Καλαμάτα: Παρουσιάζει το προγραμμά του ο Β. Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την

Κάλεσμα για την παρουσίαση του προγράμματος σήμερα Δευτέρα, (7.30 μ.μ.), στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και την εν συνεχεία συζήτηση με εξειδικευμένους ομιλητές με θέμα τον «αθλητικό τουρισμό». απευθύνουν ο συνδυασμός "Καλαμάτα μπροστά" και ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος.

Εξάλλου την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο κ. Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε καταστήματα στην οδό Αθηνών το πρωί και στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας το απόγευμα.

"Η επαφή με τους καταστηματάρχες και τους συμπολίτες μας, που βρίσκονταν στα σημεία της περιοδείας, ήταν σε πολύ θερμό κλίμα και επιβεβαίωσε τα αισιόδοξα μηνύματα για την επιτυχία του συνδυασμού" σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση και ακολούθως αναφέρεται: "Σε πολλές περιπτώσεις, οι συνδημότες μας έθιγαν και θέματα της καθημερινότητας, τα οποία χρειάζονται άμεση παρέμβαση. Ο υποψήφιος δήμαρχος διαβεβαίωσε, ότι η καθημερινότητα είναι στις προτεραιότητες του και ότι άμεσα θα αντιμετωπισθεί με νέα οπτική".