Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 13:18

Στον Κορδία ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στον Κορδία ο Βασίλης Κοσμόπουλος

 Την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά» επισκέφτηκε τον Κορδία και συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους και άκουσαν με ανακούφιση τις προτάσεις του για την ανάπτυξή της.

Ο ανύπαρκτος δημοτικός φωτισμός, το ακατάλληλο οδικό δίκτυο και η δύσκολη πρόσβαση στην ακτή, αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής, η οποία μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, μετά τον κορεσμό της Ανατολικής Παραλίας. Ο κ. Κοσμόπουλος εξήγησε ότι το ΓΠΣ που τροποποιήθηκε με πρωτοβουλία της απερχόμενης δημοτικής αρχής -και παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου με την ιδιότητά του ως Δημοτικού Συμβούλου είναι δύσκολο να τροποποιηθεί, αλλά όχι αδύνατον!

Επίσης τόνισε ότι η βελτίωση του βιολογικού καθαρισμού είναι στις προτεραιότητές του, όπως και η έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, μέσα από την ίδρυση του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό την παροχή υποστήριξης στους αγρότες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER