Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 12:52

Καλαμάτα: Ο Κοσμόπουλος σε ΒΙΠΕ και έκθεση εικαστικών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Καλαμάτα: Ο Κοσμόπουλος σε ΒΙΠΕ και έκθεση εικαστικών

Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά» Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή.

Στις συναντήσεις του με τους επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ, του ανέφεραν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Κοσμόπουλος τους διαβεβαίωσε ότι ως επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα τους, καθώς πιστεύει ότι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων θα έχει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.

Το βράδυ ο κ. Κοσμόπουλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών με τίτλο «Kalamata art - Οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν», στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α.Τάσσος», σε επιμέλεια του Παναγιώτη Λαμπρινίδη.

Στη συνέχεια, με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά» δέχτηκε πολίτες στο περίπτερο στην κεντρική πλατεία και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ότι οι πολίτες δεν αρκούνται στις αρχικές τυπικές ευχές, αλλά συζητούν πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και εκφράζουν την ικανοποίηση τους από την εκπεφρασμένη απόφαση του Βασίλη Κοσμόπουλου να κάνει στοχευμένες παρεμβάσεις.

Το Σάββατο το πρωί περιόδευσε με υποψηφίους συμβούλους στην Κεντρική Αγορά και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER