Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 17:49

Δυτική Μάνη: Με νέους... υπάρχει ελπίδα!

Γράφτηκε από την
Δυτική Μάνη: Με νέους... υπάρχει ελπίδα!

Συνδημότισσα - Συνδημότη,

Οι εκλογές αυτές είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Αυτή τη φορά νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να δώσουμε στον τόπο μια άλλη προοπτική.

Να δώσουμε έναν αγώνα καθαρό και έντιμο, ώστε να ξανακερδίσουμε τους πολίτες και να τους φέρουμε μέσα στη διοίκηση του Δήμου, κάνοντάς τους συνοδοιπόρους για ένα καλύτερο αύριο.

Να κάνουμε μια προσπάθεια που στόχο θα έχει τον άνθρωπο. Μια προσπάθεια όχι από επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά από νέους δραστήριους ανθρώπους, πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, με φρέσκες αντιλήψεις, μακριά από εξαρτήσεις και μικροπολιτικές.

Σας καλώ όλους να σταθείτε στο πλευρό μας, δυναμώνοντας τον αγώνα μας.

Σας καλώ να κάνουμε μαζί την υπέρβαση, αφήνοντας πίσω το χθες, και με σκληρή δουλειά να αλλάξουμε νοοτροπίες, επιτυγχάνοντας το όραμα που όλοι προσδοκούμε.

Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα και από θεατές να γίνουμε πρωταγωνιστές.

Πιστεύω, πως ΜΟΝΟ με την ενεργή συμμετοχή όλων θα κάνουμε πράγματα και θα δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, όπου όμως η αδράνεια και η αδιαφορία κυριαρχούν.

Είναι πολλές οι φορές που η καθημερινότητα και οι ξεπερασμένες πρακτικές μας πληγώνουν.

Με εργατικότητα, συνέργειες και σεβασμό, μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα!

Φτάνουν τα λόγια από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, που ό,τι είχαν να δώσουν... το έδωσαν. Ηρθε ο καιρός να κάνουμε πράξεις για το συμφέρον του τόπου και όχι των λίγων.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους εμάς που μπορούμε να δούμε την αλήθεια κατάματα, ότι οι περασμένες δημοτικές αρχές της Μάνης δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών και τις προκλήσεις της νέας εποχής. Οι περασμένες δημοτικές αρχές έμειναν σε παλαιοκομματικές, ξεπερασμένες πρακτικές, βάζοντας τους δημότες στο περιθώριο. Στο δήμο μας, δυστυχώς, κυριάρχησαν προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες, πολιτικοί χειρισμοί παρελθόντων ετών, που έχουν προκαλέσει σημαντικό ρήγμα στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ δήμου και της μανιάτικης κοινωνίας.

Η Μάνη πρέπει να γυρίσει σελίδα. Είναι επιτακτική, αν όχι ιστορική, η ανάγκη να ενώσουμε δυνάμεις και με τη νέα γενιά να χαράξουμε το αύριο.

Επιβάλλεται να φέρουμε την αλλαγή!

Ευελπιστώ ότι, με τη δική σας στήριξη και συνεργασία, η ομάδα μας θα διαδραματίσει δυναμικό ρόλο στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής μας.

Ευελπιστώ ότι θα συμβάλουμε στη βελτίωση της εικόνας της Μάνης, ξεκινώντας από την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και φθάνοντας με δουλειά στα μεγάλα που τόσο έχουν αργήσει.

Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Δυτική Μάνη δήμο-πρότυπο.

Ως νέος άνθρωπος δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά, μαζί με τους συνεργάτες μου, με διαφάνεια, όραμα και σχέδιο για τη βελτίωση της ζωής μας.

Ολοι μαζί, το μπορούμε!

Η Μάνη δεν μπορεί να περιμένει...

 

Αλέξης Ρουτζούνης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης


NEWSLETTER