Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 22:28

Άρθρο της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου Καλαμάτας Αφροδίτης Θεοδωροπούλου

Γράφτηκε από την
Άρθρο της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου Καλαμάτας Αφροδίτης Θεοδωροπούλου

Άρθρο της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου Καλαμάτας Αφροδίτης Θεοδωροπούλου*

 

"Συνδημότισσες και Συνδημότες

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο (Ξυλουργό), έχω δύο γιους και κατοικώ στα Γιαννιτσάνικα. Είμαι ταμίας και ιδρυτικό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΦΑΡΑΙ» όπου και κατοικώ. Βοηθώ στην επιχείρηση των παιδιών μου στα λογιστικά θέματα.

Ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά της πόλης μου, γιατί θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να πάει η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Εβαλα υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος από την αγάπη που έχω για την πόλη μου.

Θέλω να βοηθήσω τη μικρή κοινωνία της γειτονιάς, να της αλλάξω όψη, να γίνει πιο όμορφη και τα παιδιά να μπορούν να παίζουν με ασφάλεια.

Η καθημερινότητα των κατοίκων είναι: η ασφάλεια, η καθαριότητα, το πράσινο, οι χώροι άθλησης, οι παιδικές χαρές, οι παιδικοί σταθμοί, τα αδέσποτα, οι χώροι στάθμευσης, τα σχολεία, η υγεία, ο πολιτισμός, τα ΚΑΠΗ.

Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για όλα αυτά, για να γίνει η Καλαμάτα καλύτερη, πιο όμορφη. Να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων, με σεβασμό στο περιβάλλον. Η νέα πόλη που ονειρευόμαστε θα σέβεται τους κατοίκους της.

Με δήμαρχο τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ, όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ» για να γίνει μια πόλη-πρότυπο.

Ζητώ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι πάντα θα σας κοιτάζω στα μάτια, με ειλικρίνεια και αγάπη θα είμαι πάντα δίπλα σας και πάντα θα προσπαθώ να επιλύω τα προβλήματά σας.

Δεν υπάρχουν κομματικά χρώματα για το καλό της πόλης μας, γιατί όλοι θέλουμε την «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» σε όλους τους τομείς.

Ευχαριστώ όλους από καρδιάς".


* Η Αφροδίτη Θεοδωροπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Καλαμάτα μπροστά" του Βασίλη Κοσμόπουλου, ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαραί Γιαννιτσανίκων. Κιν.: 6955-448766 και 6983-766920


NEWSLETTER