Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 22:27

Μαθητές λυκείου ενημέρωσε για την Ευρώπη ο Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την
Μαθητές λυκείου ενημέρωσε για την Ευρώπη ο Κοσμόπουλος

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, είχε τη χαρά να δεχτεί στο εκλογικό του γραφείο μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Λυκείου Καλαμάτας, που είναι σχολείο «πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Τα παιδιά με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους ενημερώθηκαν για τις επαφές του Βασίλη Κοσμόπουλου με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

Τους δόθηκαν σημειώσεις από τις επαφές και για τις αρμοδιότητες κάθε Διεύθυνσης, που καλύπτουν όλο το φάσμα των πολιτιστικών, αθλητικών, επιμορφωτικών εκδηλώσεων. Επίσης, για τις ευκαιρίες από τα προγράμματα Erasmus, τα οποία ενδιαφέρουν τους νέους και τους δίνουν ευκαιρίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Το απόγευμα ο Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, συνάντησε στα γραφεία τους μέλη του συλλόγου «Αρμονία». Στη συζήτηση δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία με τα πολιτιστικά σχήματα της πόλης θα είναι συνεχής. Ο ίδιος άλλωστε θεωρεί ευτύχημα την ύπαρξη αρκετών σημαντικών σχημάτων, τα οποία πιστεύει ότι αποτελούν σημαντικό στοιχείο του πολιτιστικού κεκτημένου της πόλης.


NEWSLETTER