Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 22:33

Υποσχέσεις για έργα μοίρασε ο Τατούλης από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Υποσχέσεις για έργα μοίρασε ο Τατούλης από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

 

Εταξε έργα και μοίρασε χρήματα στη Μεσσηνία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Τατούλης, απόψε στην προεκλογική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στη συγκέντρωση του συνδυασμού του “Νέα Πελοπόννησος” υποσχέθηκε ότι θα ενταχθεί το αντιδιαβρωτικό της Αίπειας με 3,5 εκ. ευρώ. Εκανε λόγο για σύγχρονο λιμάνι και μαρίνα στην Κορώνη, για νέο έργο στο λιμάνι της Κυπαρισσίας με 2,3 εκ. ευρώ, αλλά και για μαρίνα με ΣΔΙΤ. Υποσχέθηκε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν αποπληρωθεί οι απαλλοτριώσεις στο Ρωμανού – Γαργαλιάνοι και υποστήριξε πως έχει εξασφαλίσει 72 εκ. ευρώ για τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας. Επιβεβαίωσε την ένταξη των αρδευτικών δικτύων στο Φιλιατρινό φράγμα και του αλιευτικού καταφυγίου στο Μάραθο (είναι αρμοδιότητας της κυβέρνησης) και υποστήριξε πως εντάσσονται στο πρόγραμμα της Περιφέρειας οι δρόμοι Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι και Μεσσήνη - Αρχαία Μεσσήνη. Για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη προειδοποίησε “να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί να μην αποξενώσουν τις κατά τόπους μικρές κοινότητες”.

Παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα για τη Μεσσηνία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου κι απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται, είπε ότι θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί αιτήματα μικρών κοινοτήτων, συλλόγων κι εκκλησιών. Επιχειρώντας να δείξει ότι δεν έχει σχέση με κόμματα, ανέφερε ότι “πρώτα η πατρίδα, η Πελοπόννησος, η Μεσσηνία είναι το δικό μας διακύβευμα” κι έκανε λόγο για διαλυμένα πολιτικά κόμματα και φοβικό πολιτικό σύστημα.

Ο κ. Τατούλης υποστήριξε ότι “στην Πελοπόννησο δεν περιμένουμε κανέναν μεσσία να μας σώσει. Εσείς είστε ο μεσσίας της Πελοποννήσου, οι ελεύθεροι και δημιουργικοί πολίτες”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER