Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 16:07

Δέδες από Κόρινθο: “Να κοπεί ο γόρδιος δεσμός του συστήματος της παρακμής”

Γράφτηκε από την
Δέδες από Κόρινθο: “Να κοπεί ο γόρδιος δεσμός του συστήματος της παρακμής”

Η ψήφος των πολιτών θα γίνει το ξίφος που θα κόψει τον γόρδιο δεσμό του συστήματος της παρακμής, τόνισε στην ομιλία του στην Κόρινθο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» επιτέθηκε με σφοδρότητα στο σύστημα Τατούλη: ένα σύστημα εξουσίας, όπως είπε, κλειστό, συγκεντρωτικό, φθαρμένο, που λειτούργησε με όρους οικογενειοκρατίας και αδιαφάνειας. Ενα σύστημα που κράτησε ερμητικά κλειστή την πόρτα στους πολίτες, αποκλείοντάς τους από κάθε μορφή συμμετοχής στο θεσμό της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης. Ενα σύστημα που κινήθηκε πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπαραταξιακών συμφερόντων και των επιδιώξεων μιας παρέας με την οποία ο «Ηγεμόνας» κύριος Τατούλης διοικεί την Περιφέρεια.

«Χρόνια τώρα το σύστημα αυτό κρατά καθηλωμένη την Πελοπόννησο, την εμποδίζει να αναπτυχθεί και να πρωταγωνιστήσει. Αποτελεί το μοναδικό σε όλη την επικράτεια παράδειγμα πλήρους αποτυχίας στο θεσμό της περιφερειακής διακυβέρνησης, αφού διαχειρίστηκε δύο προγράμματα ΕΣΠΑ χωρίς να αφήσει κανένα αναπτυξιακό αποτύπωμα στον τόπο», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Δέδες.


NEWSLETTER