Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 16:32

Ο Λάσκαρης για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Ο Λάσκαρης για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεσσήνη

Ως “ένα κίνημα πολιτών και μια φωνή για τις γειτονιές της Μεσσήνης και των χωριών στο δημοτικό συμβούλιο” χαρακτηρίζει ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Λάσκαρης την “Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης”, που εξασφάλισε μία έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού σημειώνεται:

“Μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο απέκτησε ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης», μια θέση που αποκτήθηκε με έντιμο αγώνα και τη συνεργασία ενεργών πολιτών της επικράτειας και πενιχρά οικονομικά μέσα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Λάσκαρης δηλώνει τα παρακάτω:

«Ηταν ένας έντιμος αγώνας και νικητής βγήκε η συνεργασία η διαφάνεια και η προσήλωση σε μια ήρεμη και σοβαρή παρουσίαση. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους φίλους και όσους συμπαραστάθηκαν, και φυσικά τους συμπολίτες που μας τίμησαν και εκείνα τα μέσα ενημέρωσης που επέτρεψαν να ακουσθεί η φωνή μας. Νίκησε η ανεξαρτησία και η εντιμότητα αφού δεν "εκβιάσαμε" και δεν υφαρπάξαμε τη ψήφο των συμπολιτών μας σε μια μικρής διάρκειας προεκλογικών εξορμήσεων (σχεδόν δεκαπέντε ημερών) και πλέον θα υπάρχει μια φωνή για όλους γιατί ο αγώνας συνεχίζεται και τα προβλήματα επιζητούν λύσεις. Θα αγκαλιάσουμε τις γειτονιές τα χωριά και σύντομα θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος παρουσίας μας.

Ηταν ένα δύσκολο εγχείρημα που βάζει τα θεμέλια της ανεξάρτητης παρουσίας στα αυτοδιοικητικά του δήμου μας».


NEWSLETTER