Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 15:54

Να γίνει το καθοριστικό βήμα ζητά ο Καφαντάρης

Γράφτηκε από την

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των εκλογών, ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους συμπολίτες, φίλους και ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τα μεγάλα έργα που υλοποιήσαμε και άλλα που υπολείπονται. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Δύναμη Ελπίδας" για τον αξιοπρεπή αγώνα και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν κατά την διάρκεια του εκλογικού αγώνα. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιά μου.

Ευχαριστούμε, ακόμη, θερμά τους συνυποψήφιους για τον καθαρό προεκλογικό αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε, και τους καλούμε να συνεργαστούν με τη "Δύναμη Ελπίδας", γιατί μοναδικός αντίπαλος όλων μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας.

Την επόμενη Κυριακή, πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί το πιο καθοριστικό βήμα.

Ενα βήμα, που θα βοηθήσει να συνεχιστεί όλο αυτό το τεράστιο έργο που με πολύ κόπο δρομολογήσαμε.

Ενα βήμα - απάντηση σε πολλούς, που βλέπουν προσωπικές ρεβανσιστικές επιδιώξεις, που θα φέρουν ανακοπή και οπισθοδρόμηση όλων των αναγκαίων υποδομών τα οποία έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ενα βήμα μπροστά, γιατί δεν πρέπει να κάνουμε πειράματα με τα όσα έχομε καταφέρει με πολλή προσπάθεια και αρκετό τρέξιμο.

Ενα βήμα ακόμη για να ολοκληρώσουμε το μεγάλο έργο που αλλάζει την εικόνα του Δήμου μας.

Ενα βήμα ακόμη για μια καθαρή νίκη, την επόμενη Κυριακή, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο όλων μας, για ένα Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, φιλικό στους πολίτες.

Εχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και πάντα με πνεύμα συνεννόησης, σας καλώ όλους σε μια κοινή πορεία συνεργασίας και δημιουργικής σύνθεσης, για ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας».