Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 17:05

Οι έδρες των συνδυασμών στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οι έδρες των συνδυασμών στην Τριφυλία

 

Μετά την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Τριφυλίας, γίνεται και η κατανομή των εδρών ανά παράταξη και δημοτική ενότητα.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, ο Γιώργος Λεβεντάκης καταλαμβάνει 7 έδρες: 4 στη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, 2 στη ΔΕ Γαργαλιάνων και 1 στη ΔΕ Κυπαρισσίας.

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας καταλαμβάνει 5 έδρες: 2 στη ΔΕ Γαργαλιάνων, 1 στη ΔΕ Αυλώνας, 1 στη ΔΕ Κυπαρισσίας και 1 στη ΔΕ Φιλιατρών.

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου καταλαμβάνει 4 έδρες: 2 στη ΔΕ Κυπαρισσία (όπου τη μία την καταλαμβάνει η ίδια ως επικεφαλής), 1 ΔΕ Γαργαλιάνων και 1, τη μονοεδρική, στην ΔΚ Τριπύλης.

Ο Παναγιώτης Τσίγγανος καταλαμβάνει 3 έδρες: 2 στη ΔΕ Κυπαρισσίας (στη μία από τις οποίες εκλέγεται ο ίδιος) και 1 στη ΔΕ Φιλιατρών.

Ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος καταλαμβάνει 3 έδρες: 2 στη ΔΕ Γαργαλιάνων (όπου στη μία εκλέγεται ο ίδιος) και 1 στη ΔΕ Αετού.

Ο Δημήτρης Δριμής καταλαμβάνει 2 έδρες: 1 στη ΔΕ Κοπανακίου όπου εκλέγεται ο ίδιος και 1 στη ΔΕ Αυλώνας.

Ο Σωτήρης Μπακούρος καταλαμβάνει 2 έδρες, 1 στη ΔΕ Κυπαρισσία όπου εκλέγεται ο ίδιος και 1 στη ΔΕ Φιλιατρών.

Ο Σαράντος Κουκούμης καταλαμβάνει 1 έδρα στη ΔΕ Γαργαλιάνων όπου εκλέγεται ο ίδιος.

Κ.Μπ.

Σχόλια  

0 # Μαλλιάς 29-05-2019 19:36
Η κατανομή των εδρών είναι λάθος.το υπόλοιπο της Παναγιώτοπουλος είναι μεγαλύτερο στα Φιλιατρά από ότι στη κυπαρισσια.παιρ νει έδρα στα Φιλιατρά και δεύτερη ο λεβεντακης στη κυπαρισσια
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER