Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 16:27

Καρβέλα στηρίζει ο Βρεττάκος στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Καρβέλα στηρίζει ο Βρεττάκος στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

 

Τον υποψήφιο δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα στηρίζει στις αυριανές εκλογές του δεύτερου γύρου ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βρεττάκος.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “συμβουλεύουμε τους πολίτες ανεξάρτητα εάν μας ψήφισαν ή όχι, να μας ακολουθήσουν σε αυτή την επιλογή και να ψηφίσουν τον νέο υποψήφιο που πέρασε στον δεύτερο γύρο, τον κ. Παναγιώτη Καρβέλα, για να φέρουμε την αλλαγή στον δήμο. Ευχόμαστε ο ίδιος και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι να αποδειχθούμε άξιοι για το καλό του τόπου”.

Αρχικά, στην ανακοίνωσή του ο Δ. Βρεττάκος αναφέρει πως “θα ήθελα εκ μέρους του συνδυασμού «Νεστόριος Σοφία» να ευχαριστήσω όλους όσοι ψήφισαν τους υποψηφίους μας, αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν τον συνδυασμό μας στην προεκλογική εκστρατεία τους τελευταίους πέντε μήνες. Ο συνδυασμός μας υποσχέθηκε την αλλαγή στο δήμο και σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το καταφέραμε ήδη. Φέραμε την ανανέωση προσώπων αφού είμαστε ο μόνος συνδυασμός που αποτελείτο μόνο από νέους υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ανανέωση του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Μεταξύ άλλων, παρατηρεί πως “φέραμε την αλλαγή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού αρνηθήκαμε τις εξαρτήσεις. Είμαστε ο μόνος συνδυασμός που δεν ζήτησε χρίσμα ή υποστήριξη από κόμματα. Φέραμε την αλλαγή στην σχέση πολίτη και υποψηφίων, αφού είμαστε ο μόνος συνδυασμός που καταθέσαμε αναλυτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα 20 σελίδων που μας δεσμεύει έναντι των ψηφοφόρων μας”.

Αφού ενημερώνει ότι ο συνδυασμός του κατέλαβε 2 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για την επιλογή του δεύτερου γύρου ο Δ. Βρεττάκος εξηγεί: “Επειδή ο συνδυασμός μας θέλει να κάνει πράξη την αλλαγή και να ξεφύγουμε από τα σημερινά αναπτυξιακά αδιέξοδα πιστεύουμε ότι η διοίκηση του δήμου πρέπει να περάσει σε μια νέα ομάδα ανθρώπων.

Ο συνδυασμός του κ. Καφαντάρη έδωσε επί εννέα έτη ό,τι μπορούσε. Εμείς και άλλοι τρεις συνδυασμοί κατεβήκαμε στις εκλογές για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Ετσι είχαμε δεσμευτεί, από την αρχή που ξεκινήσαμε τον συνδυασμό μας, ότι θα στηρίξουμε τον όποιον νέο συνδυασμό θα περάσει στο δεύτερο γύρο, εάν δεν ήταν ο δικός μας. Σήμερα κάνουμε τα λόγια μας πράξη, όπως υποσχεθήκαμε”.


NEWSLETTER