Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 14:15

"Αλλαγή φρουράς" σε 18 από τους 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
"Αλλαγή φρουράς" σε 18 από τους 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Αλλαγή φρουράς προέκυψε σ 18  από τους συνολικά 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά τις δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα:

Μεσσηνία

Στο Δήμο Μεσσήνης από τον α’ γύρο εξελέγη ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ενώ στον β’ γύρο εξελέγησαν στο Δήμο Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος, στο Δήμο Πύλου - Νέστορος ο Παναγιώτης Καρβέλας, στο Δήμο Τριφυλίας ο Γιώργος Λεβεντάκης, στο Δήμο Οιχαλίας η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου και στο Δήμο Δυτικής Μάνης ο Δημήτρης Γιαννημάρας.

Αρκαδία

Από τον α’ γύρο είχε εκλεγεί στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας ο Χαράλαμπος Λυσίκατος, ενώ στον β’ γύρο εξελέγησαν στο Δήμο Τρίπολης ο Κώστας Τζιούμης, στο Δήμο Μεγαλόπολης ο Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, στο Δήμο Γορτυνίας o Ευστάθιος Κούλης και στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ο Γιώργος Καμπύλης.

Λακωνία

Από τον α’ γύρο είχαν επανεκλεγεί στο Δήμο Μονεμβασιάς ο Ηρακλής Τριχείλη, ενώ στο Δήμο Ελαφονήσου η Ευσταθία Λιάρου. Στον β’ γύρο εξελέγησαν στο Δήμο Σπάρτης ο Πέτρος Δούκας, στο Δήμο Ανατολικής Μάνης επανεξελέγη ο Πέτρος Ανδρεάκος, ενώ στο Δήμο Ευρώτα εξελέγη ο Δήμος Βέρδος, που μεσούσης της τρέχουσας δημοτικής θητείας είχε αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Γιάννη Γρυπιώτη.

Αργολίδα

Μόνο στον Δήμο Ερμιονίδας διεξήχθησαν επαναληπτικές εκλογές, όπου εξελέγη ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Από τον α’ γύρο είχαν επανεκλεγεί στο Δήμο Άργους - Μυκηνών ο Δημήτρης Καμπόσος και στο Δήμο Ναυπλιέων ο Δημήτρης Κωστούρος, ενώ εξελέγη και στο Δήμο Επιδαύρου ο Αναστάσιος Χρόνης

Κορινθία

Ολοι οι δήμοι κρίθηκαν στον β΄ γύρο και συγκεκριμένα στο Δήμο Κορινθίων εξελέγη ο ο Βασίλης Νανόπουλος, στο Δήμο Βέλου - Βόχας επανεξελέγη ο Αννίβας Παπακυριάκος, στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων επανεξελέγη ο Γιώργος Γκιώνης, στο Δήμο Νεμέας εξελέγη ο Κώστας Φρούσιος, στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ο Βλάσης Τσιώτος και τέλος στον Δήμο Σικυωνίων επανεξελέγη ο  Σπύρος Σταματόπουλος.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER