Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 14:15

"Αλλαγή φρουράς" σε 18 από τους 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
"Αλλαγή φρουράς" σε 18 από τους 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Αλλαγή φρουράς προέκυψε σ 18  από τους συνολικά 26 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά τις δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα:

Μεσσηνία

Στο Δήμο Μεσσήνης από τον α’ γύρο εξελέγη ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ενώ στον β’ γύρο εξελέγησαν στο Δήμο Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος, στο Δήμο Πύλου - Νέστορος ο Παναγιώτης Καρβέλας, στο Δήμο Τριφυλίας ο Γιώργος Λεβεντάκης, στο Δήμο Οιχαλίας η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου και στο Δήμο Δυτικής Μάνης ο Δημήτρης Γιαννημάρας.

Αρκαδία

Από τον α’ γύρο είχε εκλεγεί στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας ο Χαράλαμπος Λυσίκατος, ενώ στον β’ γύρο εξελέγησαν στο Δήμο Τρίπολης ο Κώστας Τζιούμης, στο Δήμο Μεγαλόπολης ο Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, στο Δήμο Γορτυνίας o Ευστάθιος Κούλης και στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ο Γιώργος Καμπύλης.

Λακωνία

Από τον α’ γύρο είχαν επανεκλεγεί στο Δήμο Μονεμβασιάς ο Ηρακλής Τριχείλη, ενώ στο Δήμο Ελαφονήσου η Ευσταθία Λιάρου. Στον β’ γύρο εξελέγησαν στο Δήμο Σπάρτης ο Πέτρος Δούκας, στο Δήμο Ανατολικής Μάνης επανεξελέγη ο Πέτρος Ανδρεάκος, ενώ στο Δήμο Ευρώτα εξελέγη ο Δήμος Βέρδος, που μεσούσης της τρέχουσας δημοτικής θητείας είχε αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Γιάννη Γρυπιώτη.

Αργολίδα

Μόνο στον Δήμο Ερμιονίδας διεξήχθησαν επαναληπτικές εκλογές, όπου εξελέγη ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Από τον α’ γύρο είχαν επανεκλεγεί στο Δήμο Άργους - Μυκηνών ο Δημήτρης Καμπόσος και στο Δήμο Ναυπλιέων ο Δημήτρης Κωστούρος, ενώ εξελέγη και στο Δήμο Επιδαύρου ο Αναστάσιος Χρόνης

Κορινθία

Ολοι οι δήμοι κρίθηκαν στον β΄ γύρο και συγκεκριμένα στο Δήμο Κορινθίων εξελέγη ο ο Βασίλης Νανόπουλος, στο Δήμο Βέλου - Βόχας επανεξελέγη ο Αννίβας Παπακυριάκος, στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων επανεξελέγη ο Γιώργος Γκιώνης, στο Δήμο Νεμέας εξελέγη ο Κώστας Φρούσιος, στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ο Βλάσης Τσιώτος και τέλος στον Δήμο Σικυωνίων επανεξελέγη ο  Σπύρος Σταματόπουλος.

 


NEWSLETTER