Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 15:30

Απολογισμός από την ομάδα “Καλαμάτα Τόπος Ζωής”

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Απολογισμός από την ομάδα “Καλαμάτα Τόπος Ζωής”

“Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής έκλεισε τον πρώτο κύκλο της πορείας της κάνοντας την ανασκόπηση, την αυτοκριτική και τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων”.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός που στις εκλογές της 26ης Μαΐου εξέλεξε δύο συμβούλους (Τόνια Κουζή και Γιώργο Λαζαρίδη) στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Η ομάδα της Καλαμάτας Τόπος Ζωής συναντήθηκε για να συζητήσει τι πήγε καλά και ποια ήταν τα λάθη, να αξιολογήσει διακριτά κάθε δράση και κάθε προσπάθεια και να συναποφασίσει με ποιους τρόπους και ποια δομή θα ανοίξει τον επόμενο κύκλο της. Ο επόμενος κύκλος είναι ακόμα πιο δύσκολος και πιο απαιτητικός. Οφείλουμε να εκπροσωπήσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και να επιμείνουμε στις ιδέες μας και τις προτάσεις μας παλεύοντας και παρεμβαίνοντας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η αυτοκριτική και ο απολογισμός είναι για εμάς βήματα απαραίτητα και δεν πρέπει να γίνονται προσχηματικά, αλλά ουσιαστικά και με ειλικρίνεια. Είναι βήματα που ελπίζουμε να έχουν την τόλμη να τα κάνουν και οι υπόλοιπες παρατάξεις, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER