Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 10:30

Παράταξη Φωτέα προς Νίκα: "Με το καλό και Γερμανός πολίτης"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παράταξη Φωτέα προς Νίκα: "Με το καλό και Γερμανός πολίτης"

Με έκπληξη αλλά και προβληματισμό ακούσαμε τις δηλώσεις του δημάρχου, με τις οποίες εκφράζει την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση της διαδικασίας αδελφοποίησης της Καλαμάτας με μια πόλη (ας είναι με όποια θέλει βρε αδελφέ…) της Γερμανίας!

Αποδεικνύεται λοιπόν πως έχει μεγαλύτερη σημασία για το δήμαρχο η αδελφοποίηση της Καλαμάτας με γερμανικό δήμο, από ό,τι αυτή  με το Καστελλόριζο, όπως είχαμε προτείνει στο Δ.Σ., εισήγηση την οποία  δεν έκανε αποδεκτή. Προφανώς ο δήμαρχος αισθάνεται πιο κοντά στους Γερμανούς πολίτες από τους δοκιμαζόμενους Ελληνες συμπατριώτες του! Προφανώς, γι' αυτόν έχουν μεγαλύτερη επικοινωνιακή αξία οι σχέσεις με τη Γερμανία από αυτές με το μικρό και άσημο ελληνικό Καστελλόριζο!  

Θα του (ξανα)θυμίσουμε ότι στο Καστελλόριζο οι ακρίτες μας φυλάνε Θερμοπύλες! (Κατά τη λογική του δημάρχου, ας τους αφήσουμε μόνους σαν τους 300 του Λεωνίδα). Θα τον (ξανα)καλέσουμε να βρει λίγο χρόνο από τα πολύ βαριά επικοινωνιακά του καθήκοντα (βλέπε παιχνιδάκια…), για να πληροφορηθεί ότι στο ακριτικό νησάκι μας επικεντρώνεται η μεγαλύτερη εθνική προσπάθεια και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα για την εκμετάλλευση του πολύτιμου ορυκτού πλούτου που κρύβει στην ΑΟΖ που το περιβάλλει, γεγονός που εξηγεί εξάλλου και τη διαρκή αμφισβήτησή του από τους εξ Ανατολών "συμμάχους" μας.

Φαίνεται όμως ότι η ενασχόληση του δημάρχου με θέματα που κάνουν "τζιζ", του πέφτουν πολύ βαριά και αποφεύγει να τα ακουμπήσει. Προτιμά να ασχολείται με ρολόγια των "Lions", με το πώς θα γεμίσει τον τόπο αγάλματα και με άσχετες και άκαιρες αναπλάσεις… 

Εμείς να του ευχηθούμε με το καλό και Γερμανός πολίτης! 

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Πρωτοπορία"

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER