Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010 16:39

Συνάντηση Σαμαρά με εκλεγέντες δημάρχους της ΝΔ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη του συνάντηση με δημάρχους οι οποίοι εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές και οι οποίοι στηρίχθηκαν από τη ΝΔ, πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Απευθυνόμενος στους δημάρχους, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει αλλά και με τον "Καλλικράτη" έχει προδιαγράψει για εσάς όλους μια πολύ δύσκολη διαδρομή".
Τα επόμενα τρισίμιση χρόνια, είπε, θα περάσετε μέσα από συμπληγάδες, γιατί ο "Καλλικράτης" είναι μια διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας που έγινε "με πολύ πρόχειρο και ανεύθυνο τρόπο και δεν εξασφάλισε ούτε τους απαραίτητους πόρους, που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε ούτε και τις απραίτητες δομές".
Σας καλώ, λοιπόν, να φέρετε σε πέρας αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας υπογραμμίζω ότι πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μεταξύ των άλλων και στα θέματα κοινωνικής προστασίας των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την ανέχεια, τις οικονομικές δυσκολίες, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Εκτός από τα θέματα κοινωνικής προστασίας, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους δημάρχους να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και στα θέματα περιβάλλοντος, αλλά και σε θέματα ασφάλειας του πολίτη.
Στη συνάντηση μίλησαν πολλοί δήμαρχοι, ο δε Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε αυτές οι συναντήσεις να επαλαμβάνονται τακτικά, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία.
"Εσείς είστε πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία και θέλω τα ερεθίσματα που παίρνετε από την καθημερινότητα των πολιτών να κυριαρχούν σε αυτές τις συναντήσεις μας", επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Την Τετάρτη στις 14:30 μετά το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες, που στηρίχθηκαν από την ΝΔ, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις και με τους υποψηφίους του κόμματος που δεν εξελέγησαν.

(ΑΠΕ)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER