Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 06:10

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ λογαριασμοί αυτοδιοικητικών στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την

 

Τραπεζικούς λογαριασμούς αυτοδιοικητικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -από την πρωτοβάθμια και τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση- όπως και ενός πρώην υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ ερευνά το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα στο «Εθνος της Κυριακής».

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για συνολικά 105 αυτοδιοικητικούς παράγοντες -απ’ όλη την Ελλάδα- που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, όπως και 7 δημοτικών επιχειρήσεων.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος», στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ελέγχονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Νικολάου Ταγαρά βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην νομάρχη Κορινθίας, Βασιλικής Αντωνοπούλου πρώην νομαρχιακής συμβούλου Μεσσηνίας, Ιωάννη Λαουδιά τ. υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ, Κωνσταντίνου Νικολάου πρώην δημάρχου Νέας Τίρυνθας, Κωνσταντίνου Χελιώτη πρώην αντιδημάρχου Ναυπλιέων και Κωνσταντίνου Τζιούμη δημοτικού συμβούλου Τρίπολης.

Το «Εθνος» υποστηρίζει ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πιο πάνω έχουν βρεθεί ποσά τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει, έχουν δε κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των εν λόγω λογαριασμών.