Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 16:01

Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Δαλιάνη συμμετέχει και ο Δημ. Κατσής

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Δαλιάνη θα συμμετάσχει ο γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας και πρώην αντινομάρχης Δημήτρης Κατσής. Σε ανακοίνωσή του μάλιστα ο κ. Δαλιάνης χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του κ. Κατσή στο συνδυασμό "εγγύηση επιτυχίας όχι μόνο για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά κυρίως για το έργο που μας περιμένει στη συνέχεια".
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Δαλιάνη έχει ως εξής: "Ο Δημήτρης Κατσής είναι μια σπουδαία προσωπικότητα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπηρέτησε τον αρκαδικό λαό και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με εξαιρετική επιτυχία από διάφορες θέσεις. Κυρίως, από αυτή του αντινομάρχη Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια. Η αγάπη του λαού της Βόρειας Κυνουρίας και γενικότερα της Αρκαδίας προς το πρόσωπό του έχει εκδηλωθεί επανειλημμένα κατά τον πλέον τιμητικό τρόπο.
Αποτελεί προνόμιο για μένα που συμπορεύεται και μετέχει της κοινής μας προσπάθειας σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα για την πρόοδο της αγαπημένης μας Βόρειας Κυνουρίας. Οι καιροί και τα προβλήματα δεν περιμένουν. Απαιτούν εμπειρία, γνώση και κοινή προσπάθεια.
Η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσή στο συνδυασμό μας αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Οχι μόνο για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά κυρίως για το έργο που μας περιμένει στη συνέχεια".
Από την πλευρά του ο ίδιος ο κ. Κατσής αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Αποφάσισα να μείνω κοντά στους συμπολίτες μου και να αγωνιστώ για τον τόπο μου, παρότι δέχθηκα τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου". Ως στόχο θέτει το "να ενώσουμε το λαό της Βόρειας Κυνουρίας, και όχι να τον διχάσουμε και να τον διαιρέσουμε", ενώ σημειώνει μεταξύ άλλων:
"Συμμετέχω για να ενισχύσω με τις δικές μου δυνάμεις την ενότητα και την αυτοδιοικητική μας αποτελεσματικότητα. Δίνουμε νέα δυναμική στο συνδυασμό μας, στηριζόμαστε στην εμπιστοσύνη της τοπικής μας κοινωνίας και είμαστε σίγουροι για τη νίκη. Οπλο μας η γνώση και η πείρα μας για την αυτοδιοίκηση. Καλώ σε αυτό τον αγώνα να συστρατευτούν μαζί μας όλοι εκείνοι οι οποίοι αγαπούν, νοιάζονται και θέλουν να προσφέρουν στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER